Pentru ca ne pasa

Folosim intotdeauna cele mai proaspete ingrediente, respectam cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, iar gustul foarte placut si unic este dat de ceea ce NU adaugam preparatelor noastre. Stim ca esti mereu pe fuga insa incerci sa te hranesti corect, asa ca avem grija sa iti oferim ingrediente fresh, de cea mai buna calitate, care sa iti dea energie pentru intreaga zi.
La Springtime nu mananci doar repede, ci si bine!

Calitatea Springtime

Te-ai intrebat vreodata de unde provin alimentele pe care le consumi? Daca vrei sa afli, te invitam sa parcurgi acesta pagina si sa te convingi la final ca ceea ce-ti place, bine-ti face. Am pregatit si cateva informatii legate de ingredientele principale pe care le folosim, ca tu sa fii sigur ca faci cea mai buna alegere culinara atunci cand ne vizitezi! Afla aici ce nu stiai despre Springtime!

Tabel valori nutritionale produse Springtime

Calitatea Springtime

Inca de la inceput, am revolutionat conceptul de servire rapida si ne-am impus ca toate preparatele nostre sa fie unice, delicioase, proaspete, sigure si rapid pregatite. Toate acestea…in acelasi timp!

In fiecare zi te asteptam cu drag si preparam cele mai delicioase si proaspete retete cu ingrediente provenite de la fabrici ce apartin grupului Springtime Holding. Fabricile sunt certificate ISO si dotate cu cele mai performante utilaje, conform standardelor europene in vigoare. Asiguram astfel intotdeauna calitatea si gustul constant pentru toate produsele Springtime. Carnea, painea, sosurile si legumele folosite la prepararea delicioaselor noastre retete, provin in proportie de peste 80% de la fabricile grupului Springtime Holding, fiind livrate zilnic catre fiecare din cele 16 restaurante. Pentru ingredientele ce nu se produc in cadrul fabricilor, colaboram cu furnizori agreati si certificati la nivel european si de catre institutii autohtone specializate.

Siguranta si calitatea alimentelor

Suntem mandri de faptul ca materia prima folosita in restaurantele noastre este de cea mai inalta calitate si provine de la fabrici specializate de carne, legume, paine si sosuri, fapt ce ne permite ca fiecare produs ce ajunge in farfurie sa fie controlat si atent verificat pe intreg traseul parcurs pana la tine. Am investit in laboratoare si echipamente de inalta tehnologie pentru a putea verifica intotdeauna calitatea si siguranta alimentelor prin analize microbiologice de laborator. Specialistii ce efectuaza acest proces garanteaza 100% calitate si 100% siguranta pentru produsele Springtime. Increderea incepe cu responsabilitatea!

Si pentru a ne asigura ca tu vei fi mereu multumit la Springtime si ca vei primi intotdeauna cel mai bun preparat, am dotat toate restaurantele Springtime cu aparatura si utilaje de ultima generatie, ce respecta cele mai inalte standarde europene. Dotarea cu aceste utilaje asigura calitatea inalta si siguranta preparatelor si reprezinta in acelasi timp un important factor pentru pastrarea gustului Springtime, mereu la fel.

Dar nu ne-am oprit aici! Pentru toate restaurantele Springtime am obtinut certificarea ISO 22000:2005 si 9001:2008 ceea ce inseamna ca avem un sistem de management al calitatii si sigurantei alimentului bine consolidat, recunoscut la nivel international si garantam pentru siguranta alimentelor pe intreg traseul produselor noastre. Avem mare grija sa facem analize si sa evaluam in mod constant toti furnizorii nostri de materie prima, atat calitativ, cat si in ceea ce priveste siguranta alimentara.
Pentru ca ne pasa!

Carne pur si simplu

Fie ca savurezi o saorma, o portie de paste sau un burger, poti fi sigur ca produsele noastre contin carne de cea mai buna calitate, provenita numai de la producatori selectionati si atent verificati. Grija noastra pentru siguranta ta merge si mai departe! Monitorizam in permanenta traseul parcurs de fiecare lot de carne sau alte ingrediente folosite la preparare, de la materia prima si pana la produsul finit! Fara inlocuitori de carne!

Carne Springtime

Legume proaspete

Cand vorbesti despre Springtime, te gandesti fara sa vrei si la vestitele salate Springtime! Ce trebuie insa sa stii despre salatele noastre este ca in fiecare zi aprovizionam restaurantele cu legume proaspete si apoi incepem sa preparam cele mai fresh salate, pe intregul parcurs al zilei. Drumul legumelor trece printr-o bucatarie special amenajata pentru prepararea salatelor, unde sunt sortate, taiate si asezonate conform retetelor deja consacrate numai de catre persoane specializate. Atunci cand sunt gata, salatele Fresh au termen de valabilitate de maximum 4 ore. Si pentru ca toata lumea se da in vant dupa salatele Springtime, acestea sunt consumate intr-un timp mult mai scurt decat termenul lor de valabilitate.
Fresh inseamna pe loc!

Legume Springtime

Paine gustoasa

Buna ca painea calda…de la Springtime! Painea noastra este mereu pufoasa si gustoasa! Care este secretul? Aceasta este produsa zilnic in fabrica ce apartine grupului Springtime Holding si ajunge de acolo direct in fiecare din restaurantele noastre.
100% Energie si gust!

Paine Springtime