Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare springtime.ro

Prin utilizarea site-ului springtime.ro, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare detaliati in cele ce urmeaza:

Utilizarea acestui site este supusa urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si reglementarilor aplicabile. Accesand si mai departe utilizand site-ul springtime.ro, acceptati, fara limitari aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dvs. si S.C. Spring Prod Com S.R.L. sunt inlocuite cu prevederile prezentelor conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari Termenii si Conditiile site-ului springtime.ro, va rugam sa parasiti de indata acest site. Conditiile de utilizare apartinand site-ului springtime.ro sunt guvernate de legile din Romania si instantele competente din Romania au in acest caz jurisdictie exclusiva asupra tuturor disputelor ce vor aparea sau vor avea legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si/sau in ceea ce priveste continutul site-ului springtime.ro. S.C. Spring Prod Com S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Termenii si Conditiile de utilizare. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta de Termenii si Conditiile de utilizare actualizate.

Drepturi de autor

Site-ul in totalitatea acestuia incluzand, fara limitare, toate textele si imaginile, videoclipurile, informatiile, practic tot continutul site-ului springtime.ro sunt in proprietatea si sub dreptul de autor al S.C. Spring Prod Com S.R.L. sau terti, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a S.C. Spring Prod Com S.R.L. sau terti. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptia celor prevazute in Termenii si Conditiile de utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului (S.C. Spring Prod Com S.R.L. sau terti).

Utilizarea site-ului springtime.ro

S.C. Spring Prod Com S.R.L. acorda permisiunea de a utiliza continutul site-ului in urmatoarele conditii: cu exceptia imaginilor persoanelor sau locurilor care se afla in afara sectiunii “Noutati” apartinand site-ului springtime.ro, puteti descarca continutul, insa doar pentru folosul personal si necomercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala. Nu aveti permisiunea sa utilizati imagini cu persoane sau locuri care se afla in afara de sectiunea “Noutati” din site fara acordul in scris al S.C. Spring Prod Com S.R.L.; Continutul din sectiunea “Noutati” al site-ului poate fi reprodus doar in scopuri editoriale in ziare, reviste, publicatii business, bloguri de profil, publicatii online si posturi de radio si televiziune. Este interzisa distribuirea, modificarea sau copierea (cu exceptia celor mai sus mentionate), transmiterea, reproducerea, publicarea, crearea unor lucrari derivate de la continutul site-ului , transferarea, sau comercializarea continutului fara acordul in scris al S.C. Spring Prod Com S.R.L.. Este interzis cu desavarsire sa folositi site-ul springtime.ro pentru a afisa sau transmite orice fel de material cu caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, instigator sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni sau ar putea conduce la raspundere civila sau ar incalca in alt mod legea. S.C. Spring Prod Com S.R.L. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea.

Confidentialitate si garantii

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a Dvs. pe care le transmiteti pe site prin intermediul formularului de contact, inscrierea la newsletter sau prin posta electronica sau prin orice alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania. Totodata, va informam pe aceasta cale ca aveti dreptul sa solicitati informatii la cere din partea S.C. Spring Prod Com S.R.L. pentru a afla daca datele Dvs. sunt sau nu prelucrate sau sa solicitati stergerea sau sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal, in conformitate cu Legea 677/2001. S.C. Spring Prod Com S.R.L. se obliga sa pastreze confidentialitatea asupra datelor personale inscrise pe site. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate. Va rugam sa luati la cunostinta ca intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit “in consecinta” fara a se oferi nicio garantie in niciun sens.

Exonerarea de Raspundere

Utilizarea si accesarea site-ului springtime.ro se face in totatlitate pe raspunderea utilizatorului, iar S.C. Spring Prod Com S.R.L., angajatii si conducerea S.C. Spring Prod Com S.R.L., agentiile, colaboratorii, dezvoltatorii web sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului springtime.ro sau a continutului sau. S.C. Spring Prod Com S.R.L. nu isi asuma nicio dauna sau pagube provocate de virusi ce ar putea sa infecteze computerul utilizatorului sau alte bunuri in urma accesarii si/sau utilizarii acestui site sau in urma descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video, audio sau fisiere de orice fel de pe site-ul springtime.ro.