Regulamente

Mecanismul Promotiei “Reducere de 20% la orice comanda”

1. CARDUL DE FIDELITATE Cardul de Fidelitate Springtime este un mediu prin care se ofera discount-uri, gratuitati, premii, exclusivitati, etc., clientilor fideli Springtime. Acesta NU este un mod de plata. Cardul de Fidelitate Springtime este lansat si administrat de SC SPRING PROD COM SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 5, Splaiul Independentei, Nr. 17, Bloc 101, tronson 4, Parter, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9041/1994, CUI RO 5636069. Posesorii si cei ce doresc sa devina posesori ai cardului de fidelitate sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Cardului de Fidelitate Springtime. Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui posesor de card, pentru consultare, in oricare din restaurantele Springtime si pe site-ul www.springtime.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public, respectiv afisarea pe site-ul www.springtime.ro.

2. TEMEIUL LEGAL Prezenta Promotie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

3. DURATA PROMOTIEI Incepand cu data de 13.09.2013, orice posesor al Cardului de Fidelitate Springtime special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis) are posibilitatea de a beneficia de Promotia “Reducere de 20% la orice comanda”. Promotia este valabila pana la data de 30.11.2013.

UPDATE: Pomotia “Reducere de 20% la orice comanda” se prelungeste pana la data de 30.04.2014, inclusiv. Dupa aceasta data promotia "Reducere de 20% la orice comanda" nu va mai fi activa / valabila.

4. PRODUSELE PARTICIPANTE LA PROMOTIE Promotia “Reducere de 20% la orice comanda” este valabila doar in restaurantele Springtime Grand Arena, Carrefour Vitantis si Carrefour Militari. Reducerea de 20% la orice comanda nu se aplica in alte restaurante Springtime. Nu se acorda reducerea de 20% la alte promotii Springtime (reduceri la meniuri, reduceri la produse, gratuitati, concursuri, etc.).

In restaurantul Springtime Grand Arena, reducerea de 20% se va aplica si la linia calda “Calatoreste cu Springtime”, exceptie facand promotiile in curs de desfasurare atat la linia calda cat si la fast food.

5. MECANISMUL PROMOTIEI “REDUCERE DE 20% LA ORICE COMANDA” Promotia “Reducere de 20% la orice comanda” consta in oferirea clientului posesor de Card de Fidelitate Springtime special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis) unei reduceri de 20% la orice comanda. Reducerea de 20% se aplica la valoarea totala inregistrata pe bonul fiscal. Promotia “Reducere de 20% la orice comanda” se adreseaza in exclusivitate posesorilor de Card de Fidelitate Springtime special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis). Promotia “Reducere de 20% la orice comanda” este valabila doar in restaurantele Springtime Grand Arena, Carrefour Vitantis si Carrefour Militari. Reducerea de 20% la orice comanda nu se aplica in alte restaurante Springtime. Nu se acorda reducerea de 20% la alte promotii Springtime (reduceri la meniuri, reduceri la produse, gratuitati, concursuri, etc.).

In restaurantul Springtime Grand Arena, reducerea de 20% se va aplica si la linia calda “Calatoreste cu Springtime”, exceptie facand promotiile in curs de desfasurare atat la linia calda cat si la fast food.

Promotiile, campaniile sau reducerile ofertite pe baza Cardului de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) nu se cumuleaza cu “Reducerea de 20% la orice comanda” oferita pe baza Cardului de Fidelitate special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis), clientul avand dreptul sa foloseasca la o comanda doar un tip de card.

6. DREPTUL DE PARTICIPARE Pentru a beneficia de “Reducere 20% la orice comanda”, clientii Springtime trebuie sa detina un Card de Fidelitate special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis) valid si sa il foloseasca de fiecare data cand fac o comanda (achizitioneaza produse) intr-unul dintre restaurantele Springtime specificate la punctul 4 al prezentului Mecanism. Clientul ii va inmana Cardul de Fidelitate special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis) casierei de fiecare data cand comanda produse pentru a putea beneficia pe loc de reducerea de 20%. Angajatii Springtime / S.C. SPRING PROD COM S.R.L. nu pot beneficia de Promotia “Reducere de 20% la orice comanda”, ei neputand fi posesori ai cardului de fidelitate Springtime.

7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE SPRINGTIME Din ziua in care primiti cardul de fidelitate, acesta este activ si poate fi folosit. Acesta va ofera posibilitatea de a beneficia astfel de toate promotiile active destinate clientilor fideli Springtime.
Aceste promotii se vor schimba in mod constant si se vor comunica prin afisare, in mod vizibil, in restaurante. Pentru a putea beneficia de promotiile active, trebuie sa prezentati cardul inainte de a efectua cumpararea si sa respectati mecanismul promotiei in curs.

8. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE Reclamatiile referitoare la prezenta promotie, ulterioare momentului incetarii acesteia, nu vor fi in responsabilitatea S.C. SPRING PROD COM S.R.L. sau terti implicati in aceasta Promotie. S.C. SPRING PROD COM S.R.L. este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Promotii.

9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR Prin participarea la Promotie, participantii confirma cunoasterea prevederilor prezentului Mecanism si a Regulamentului Oficial al Cardului de Fidelitate Springtime si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a S.C. SPRING PROD COM S.R.L.

10. FORTA MAJORA Pentru scopul acestui Mecanism, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre S.C. SPRING PROD COM S.R.L., inclusiv imposibilitatea S.C. SPRING PROD COM S.R.L. din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Mecanism. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Mecanismului si continuarea Promotiei, S.C. SPRING PROD COM S.R.L. va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. S.C. SPRING PROD COM S.R.L. daca invoca forta majora este obligat sa comunice existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

11. LITIGII In cazul unor litigii aparute intre S.C. SPRING PROD COM S.R.L. si posesorii de card participanti la Promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

12. MECANISMUL PROMOTIEI Prin participarea la aceasta Promotie, posesorii de Card de fidelitate special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis) sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Mecanism si Regulamentului Oficial al Cardului de Fidelitate Springtime. Mecanismul Promotiei „Reducere de 20% la orice comanda” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant in toate restaurantele Springtime si pe site-ul www.springtime.ro.

Mecanismul campaniei “Suntem parte din viata ta” desfasurata prin intermediul Cardului de Fidelitate Springtime - Campanie incheiata

Act Aditional 1 din 07.04.2014 la Mecanismul campaniei “Suntem parte din viata ta” desfasurata prin intermediul Cardului de Fidelitate Springtime 13 ianuarie – 20 aprilie 2014

Prin prezentul Act Aditional se modifica prevederile aferente sectiunii cu privire la durata de desfasurare a campaniei si prevederile aferente sectiunii care face referire la mecanismul de acumulare si acordare a punctelor, dupa cum urmeaza:

3. DURATA CAMPANIEI

Incepand cu data de 13 ianuarie 2014, orice posesor al Cardului de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) si nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) are posibilitatea de a beneficia de Campania “Suntem parte din viata ta”. Campania de acumulare de puncte este valabila pana la data de 9 aprilie 2014, inclusiv. Voucherele pot fi revendicate si folosite pana la data de 20 aprilie, inclusiv, in baza punctelor acumulate de fiecare consumator in parte, pana la data de finalizare a perioadei de acumulare de puncte.

7. ACUMULAREA PUNCTELOR

Corespondentul grafic (vizual) al punctelor pe materialele de prezentare ale Campaniei este frunzulita Springtime stilizata.

7.1. Punctele se calculeaza in functie de valoarea inregistrata pe bonul fiscal si se acorda la valoarea totala a acestuia. Acestea vor fi afisate pe bonul fiscal al tranzatiei curente sub denumirea de “bonus puncte”. Sub numarul de puncte acordate la tranzactia curenta (bonus puncte), se afiseaza si totalul punctelor acumulate pana la tranzactia curenta. Totalul punctelor nu include si punctajul obtinut pe respectivul bon (tranzactia curenta). Punctele se acumuleaza pana la data de incheiere a campaniei, 9 aprilie, insa, se pot consuma pana la data de 20 aprilie 2014, in baza voucherelor ridicate anterior. Voucherele se acorda in functie de numarul de puncte acumulate, pana la 9 aprilie, inclusiv, de fiecare utilizator pe cardul de fidelitate pana la momentul revendicarii, insa, nu mai tarziu de 20 aprilie. Toti posesorii Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) sau Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) au posibilitatea sa isi aleaga orice voucher sub forma de meniuri “Momente din viata ta” detaliate mai jos, in limita punctelor acumulate pe card si conditiilor specifice fiecarui voucher in parte. Chiar daca s-a acumulat numarul de puncte corespunzator pentru un anumit voucher, clientul are posibilitatea de a nu le folosi pana la acumularea numarului de puncte corespunzator unuia cu valoare mai mare.

Incheiat azi, 07.04.2014, la Bucuresti.

Mecanismul campaniei “Suntem parte din viata ta” desfasurata prin intermediul Cardului de Fidelitate Springtime

1. CARDUL DE FIDELITATE

Cardul de Fidelitate Springtime este un mediu prin care se ofera discount-uri, gratuitati, premii, exclusivitati si se desfasoara campanii pentru clientii fideli Springtime. Cardul de Fidelitate NU este un mod de plata.

1.1. Cardul de Fidelitate Springtime este lansat si administrat de SC SPRING PROD COM SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 5, Splaiul Independentei, Nr. 17, Bloc 101, tronson 4, Parter, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9041/1994, CUI RO 5636069. Posesorii si cei ce doresc sa devina posesori ai cardului de fidelitate sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Cardului de Fidelitate Springtime si mecanismele promotiilor si campaniilor in derulare. Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui posesor de card, pentru consultare, in oricare din restaurantele Springtime si pe site-ul www.springtime.ro.

1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul Oficial, fara ca detinatorul cardului de fidelitate sa aiba dreptul de a se opune sau de a solicita despagubiri, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public, respectiv prin afisarea pe site-ul www.springtime.ro la adresa http://www.springtime.ro/pagina/regulament-oficial-card-de-fidelitate-springtime/, precum si in restaurantele Springtime. Schimbarile si modificarile vor fi anuntate cu 10 zile (calendaristice) inainte de producerea efectului.

1.3. Pentru a beneficia de promotia sau campania activa a Cardului de Fidelitate, posesorul de card trebuie sa prezinte cardul casierului Springtime. Posesorul de card care, inainte de efectuarea cumparaturii, nu preda cardul pentru scanare, nu va beneficia de promotia sau campania activa a respectivului card (in cazul campaniilor sau promotiilor active adresate posesorilor de card). Singurul mod in care se poate folosi Cardul de Fidelitate Springtime este trecerea Cardului in format fizic prin cititorul de carduri. Este interzisa folosirea aplicatiilor care inlocuiesc cardurile de tipul programelor de recunoaste si citire carduri (orice tip de soft sau program pentru telefon/tablete sau alte dispozitive mobile). Cardurile de Fidelitate Springtime nu sunt transmisibile.

2. TEMEIUL LEGAL

Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

3. DURATA CAMPANIEI

Incepand cu data de 13 ianuarie 2014, orice posesor al Cardului de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) si nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) are posibilitatea de a beneficia de Campania “Suntem parte din viata ta”. Campania este valabila pana la data de 09 aprilie 2014, inclusiv.

3.1. Campania “Suntem parte din viata ta” se adreseaza in exclusivitate posesorilor de Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) si Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului).

3.2. Clientii posesori de Card de Fidelitate Springtime special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis. Ex: “Angajat Anchor Plaza” sau “Grand Arena”) nu pot acumula puncte pe card. Promotia “Reducere de 20% la orice comanda” obtinuta pe baza Cardului de Fidelitate Springtime special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis) nu se cumuleaza cu Campania “Suntem parte din viata ta” sau alte reduceri, promotii sau campanii, indiferent de natura lor.

3.3. Clientul posesor de card poate folosi punctele acumulate pe toata durata Campaniei. De la data incetarii Campaniei, punctele neutilizate isi pierd valoarea (nu mai pot fi folosite), clientii nemaiavand nici unul din drepturile dobandite pe perioada Campaniei “Suntem parte din viata ta”.

4. ARIA DE DESFASURARE

Campania “Suntem parte din viata ta” este valabila in toate restaurantele Springtime. Se acorda puncte pe baza Cardului de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) si Cardului de Fidelitate nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) la orice achizitie efectuata la Springtime pe toata durata Campaniei, inclusiv pentru promotii, reduceri sau alte Campanii Springtime desfasurate in paralel.

Exceptie fac campaniile sau promotiile Cardurilor de Fidelitate special personalizate (inscriptionate pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis), clientul avand dreptul de a folosi in acelasi timp un singur tip de card.

4.1. Promotiile, campaniile sau reducerile ofertite pe baza Cardului de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) si Cardul de Fidelitate nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) nu se cumuleaza cu “Reducerea de 20% la orice comanda” oferita pe baza Cardului de Fidelitate special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis), clientul avand dreptul sa foloseasca la o comanda doar un tip de card. De asemenea, clientii posesori de Card de Fidelitate Springtime special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis. Ex: “Angajat Anchor Plaza” sau “Grand Arena” ) nu pot acumula puncte pe card.

5. DREPTUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE SI MATERIALELE PROMOTIONALE FOLOSITE

Campania “Suntem parte din viata ta” se adreseaza in exclusivitate posesorilor de Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) si Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului). Clientii posesori de Card de Fidelitate Springtime special personalizat (inscriptionat pe verso cu numele restaurantului pentru care a fost emis) nu pot acumula puncte pe card.

5.1. Pentru a putea acumula puncte, clientii Springtime trebuie sa detina un Card de Fidelitate nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) valid sau un Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) valid si sa il prezinte la casa de fiecare data cand fac o comanda (achizitioneaza produse) intr-unul dintre restaurantele Springtime.

Pentru a putea acumula puncte, Clientul ii va inmana casierului Cardul de Fidelitate nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) sau Cardul de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) de fiecare data cand comanda produse, meniuri, etc.

Angajatii Springtime / S.C. SPRING PROD COM S.R.L. nu pot beneficia de Campania “Suntem parte din viata ta”, ei neputand fi posesori ai cardului de fidelitate Springtime.

5.2. In desfasurarea acestei Campanii, se folosesc materiale promotionale pe care Organizatorul le pune la dispozitia clientilor posesori de card, dupa cum urmeaza:

Voucherele Campaniei, denumite in continuare vouchere, ce se acorda la solicitarea clientului, in functie de punctele acumulate de client (daca detine pe card numarul necesar de puncte) pe Cardul de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) sau Cardul de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului). Pe fata voucherului se prezinta denumirea meniului “Momente din viata ta”, componenta meniului si numarul de puncte necesar pentru a intra in posesia respectivului voucher. Pe verso se prezinta variantele meniului, codul unic al voucherului si casute pentru bifarea meniului preferat (clientul trebuie sa bifeze varianta preferata). Voucherele pot fi folosite pana la data de 20 aprilie 2014, inclusiv.

5.3. In cazul furtului, pierderii sau deteriorarii cardului, punctele acumulate pana la acel moment pe cardul pierdut, furat sau deteriorat nu se transfera pe noul card (clientul poate solicita alt card in cazul pierderii sau furtului prin completarea formularului de solicitare a cardului de fidelitate).

6. MECANISMUL CAMPANIEI “SUNTEM PARTE DIN VIATA TA”

Campania “Suntem parte din viata ta” consta in oferirea clientului posesor de Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) sau Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) unui numar de puncte la orice comanda efectuata intr-un restaurant Springtime pe toata durata Campaniei. Punctele se calculeaza in functie de valoarea inregistrata pe bonul fiscal si se acorda la valoarea totala a acestuia, dupa cum se detaliaza la punctul 7 al prezentului Mecanism.

6.1. Toti posesorii de Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) sau Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) au posibilitatea sa isi aleaga orice voucher sub forma de meniuri “Momente din viata ta” detaliate la punctul 8 al prezentului mecanism, in limita punctelor acumulate pe card. Chiar daca s-a acumulat numarul de puncte corespunzator pentru un anumit voucher, clientul are posibilitatea de a nu le folosi pana la acumularea numarului de puncte corespunzator unuia cu valoare mai mare.

6.2. In momentul in care se doreste ridicarea (revendicarea) unui voucher, Supervisorul sau Managerul de restaurant va face demersurile necesare si va inmana clientului voucherul impreuna cu un proces verbal de predare-primire care atesta intrarea clientului in posesia voucherului, iar punctele folosite pentru ridicarea acestuia se sterg din contul respectivului card de fidelitate.

6.3. Pe Procesul Verbal de predare-primire se vor mentiona in mod obligatoriu:

6.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Mecanismul Campaniei “Suntem parte din viata ta”, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa afisarea pe site-ul www.springtime.ro la adresa http://www.springtime.ro/pagina/regulament-oficial-card-de-fidelitate-springtime/ , sectiunea “Promotii active card de fidelitate Springtime” si la link-ul corespunzator Mecanismului Campaniei aflat la in bara de jos a site-ului, precum si in restaurantele Springtime. Schimbarile si modificarile vor fi astfel anuntate cu 10 zile (calendaristice) inainte de producerea efectului.

7. ACUMULAREA PUNCTELOR

Corespondentul grafic (vizual) al punctelor pe materialele de prezentare ale Campaniei este frunzulita Springtime stilizata.

7.1. Punctele se calculeaza in functie de valoarea inregistrata pe bonul fiscal si se acorda la valoarea totala a acestuia. Acestea vor fi afisate pe bonul fiscal al tranzatiei curente sub denumirea de “bonus puncte”. Sub numarul de puncte acordate la tranzactia curenta (bonus puncte), se afiseaza si totalul punctelor acumulate pana la tranzactia curenta. Totalul punctelor nu include si punctajul obtinut pe respectivul bon (tranzactia curenta).

7.2. Transformarea valorii totale inregistrate pe bonul fiscal in puncte se face in functie de urmatorul sistem de acumulare (praguri) de puncte pe card:

• Sub 5 RON NU se acumuleaza PUNCTE pe card.

• Intre 5 RON si 14,99 RON, se acumuleaza UN PUNCT pe card.

• Intre 15 RON si 24,99 RON, se acumuleaza DOUA PUNCTE pe card.

• Intre 25 RON si 34,99 RON, se acumuleaza TREI PUNCTE pe card.

• Intre 35 RON si 44,99 RON, se acumuleaza PATRU PUNCTE pe card.

• Intre 45 RON si 54,99 RON, se acumuleaza CINCI PUNCTE pe card.

• Intre 55 RON si 64,99 RON, se acumuleaza SASE PUNCTE pe card.

• Intre 65 RON si 74,99 RON, se acumuleaza SAPTE PUNCTE pe card.

• Intre 75 RON si 84,99 RON, se acumuleaza OPT PUNCTE pe card.

• Intre 85 RON si 94,99 RON, se acumuleaza NOUA PUNCTE pe card.

• Intre 95 RON si 104,99 RON, se acumuleaza ZECE PUNCTE pe card.

• Intre 105 RON si 114,99 RON, se acumuleaza UNSPREZECE PUNCTE pe card.

• Intre 115 RON si 124,99 RON, se acumuleaza DOISPREZECE PUNCTE pe card.

• Intre 125 RON si 134,99 RON, se acumuleaza TREISPREZECE PUNCTE pe card.

• Intre 135 RON si 144,99 RON, se acumuleaza PAISPREZECE PUNCTE pe card.

• Intre 145 RON si 154,99 RON, se acumuleaza CINCISPREZECE PUNCTE pe card.

• Intre 155 RON si 164,99 RON, se acumuleaza SAISPREZECE PUNCTE pe card.

• Intre 165 RON si 174,99 RON, se acumuleaza SAPTESPREZECE PUNCTE pe card.

• Intre 175 RON si 184,99 RON, se acumuleaza OPTSPREZECE PUNCTE pe card.

• Intre 185 RON si 194,99 RON, se acumuleaza NOUASPREZECE PUNCTE pe card.

• Intre 195 RON si 204,99 RON, se acumuleaza DOUAZECI de PUNCTE pe card.

• Intre 205 RON si 214,99 RON, se acumuleaza DOUAZECISIUNU de PUNCTE pe card.

• Intre 215 RON si 224,99 RON, se acumuleaza DOUAZECISIDOUA de PUNCTE pe card.

• Intre 225 RON si 234,99 RON, se acumuleaza DOUAZECISITREI de PUNCTE pe card.

• Intre 235 RON si 244,99 RON, se acumuleaza DOUAZECISIPATRU de PUNCTE pe card.

• Intre 245 RON si 254,99 RON, se acumuleaza DOUAZECISICINCI de PUNCTE pe card.

• Intre 255 RON si 264,99 RON, se acumuleaza DOUAZECISISASE de PUNCTE pe card.

• Intre 265 RON si 274,99 RON, se acumuleaza DOUAZECISISAPTE de PUNCTE pe card.

• Intre 275 RON si 284,99 RON, se acumuleaza DOUAZECISIOPT de PUNCTE pe card.

• Intre 285 RON si 294,99 RON, se acumuleaza DOUAZECISINOUA de PUNCTE pe card.

• Intre 295 RON si 304,99 RON, se acumuleaza TREIZECI de PUNCTE pe card.

• Intre 305 RON si 314,99 RON, se acumuleaza TREIZECISIUNU de PUNCTE pe card.

• Intre 315 RON si 324,99 RON, se acumuleaza TREIZECISIDOUA de PUNCTE pe card.

• Intre 325 RON si 334,99 RON, se acumuleaza TREIZECISITREI de PUNCTE pe card.

• Intre 335 RON si 344,99 RON, se acumuleaza TREIZECISIPATRU de PUNCTE pe card.

• Intre 345 RON si 354,99 RON, se acumuleaza TREIZECISICINCI de PUNCTE pe card.

• Intre 355 RON si 364,99 RON, se acumuleaza TREIZECISISASE de PUNCTE pe card.

• Intre 365 RON si 374,99 RON, se acumuleaza TREIZECISISAPTE de PUNCTE pe card.

• Intre 375 RON si 384,99 RON, se acumuleaza TREIZECISIOPT de PUNCTE pe card.

• Intre 385 RON si 394,99 RON, se acumuleaza TREIZECISINOUA de PUNCTE pe card.

• Intre 395 RON si 404,99 RON, se acumuleaza PATRUZECI de PUNCTE pe card.

• Intre 405 RON si 414,99 RON, se acumuleaza PATRUZECISIUNU de PUNCTE pe card.

• Intre 415 RON si 424,99 RON, se acumuleaza PATRUZECISIDOUA de PUNCTE pe card.

• Intre 425 RON si 434,99 RON, se acumuleaza PATRUZECISITREI de PUNCTE pe card.

• Intre 435 RON si 444,99 RON, se acumuleaza PATRUZECISIPATRU de PUNCTE pe card.

• Intre 445 RON si 454,99 RON, se acumuleaza PATRUZECISICINCI de PUNCTE pe card.

• Intre 455 RON si 464,99 RON, se acumuleaza PATRUZECISISASE de PUNCTE pe card.

• Intre 465 RON si 474,99 RON, se acumuleaza PATRUZECISISAPTE de PUNCTE pe card.

• Intre 475 RON si 484,99 RON, se acumuleaza PATRUZECISIOPT de PUNCTE pe card.

• Intre 485 RON si 494,99 RON, se acumuleaza PATRUZECISINOUA de PUNCTE pe card.

• Intre 495 RON si 504,99 RON, se acumuleaza CINCIZECI de PUNCTE pe card.

Acordarea punctelor pe card se face in functie de algoritmul descris mai sus si poate continua la nesfarsit. Punctele se vor acumula pe card doar in functie de sistemul de acumulare descris.

EXEMPLU ACORDARE DE PUNCTE PE CARDUL DE FIDELITATE:

7.3. La fiecare tranzactie, pe bonul fiscal se vor afisa punctele acumulate de client pe cardul de fidelitate, respectiv cate puncte a acumulat la tranzactia curenta (bonus puncte) si numarul total de puncte acumulat pana in comanda respectiva. Punctele acumulate la tranzactia curenta vor aparea pe bonul fiscal sub forma de “Total puncte” la tranzactia urmatoare, in functie de programul zilnic de actualizare detaliat la punctul 7.4. al prezentului Mecanism. Singura modalitate prin care clientul poate sa verifice cate puncte a acumulat pe Cardul de Fidelitate sau cate mai are dupa ce a revendicat un anumit voucher este sa verifice punctele inscrise pe bonul fiscal (pe care il primeste in mod obligatoriu in urma oricarei achizitii).

7.4. Program zilnic (Luni-Duminica) pentru actualizarea punctelor in sistem:

  1. Intre orele 01.00 – 07.00 (pentru toate tranzactiile efectuate inainte de ora 01.00 si neactualizate pana in acel moment)

  2. Intre orele 07.00 – 09.00 (pentru toate tranzactiile efectuate inainte de ora 07.00 si neactualizate pana in acel moment)

  3. Intre orele 09.00 – 12.00 (pentru toate tranzactiile efectuate inainte de ora 09.00 si neactualizate pana in acel moment)

  4. Intre orele 12.00 – 20.00 (pentru toate tranzactiile efectuate inainte de ora 12.00 si neactualizate pana in acel moment)

8. VOUCHERELE SI NUMARUL DE PUNCTE NECESAR PENTRU A LE REVENDICA

Voucherele se acorda in functie de numarul de puncte acumulate de fiecare utilizator pe cardul de fidelitate pana la momentul revendicarii. Toti posesorii Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) sau Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) au posibilitatea sa isi aleaga orice voucher sub forma de meniuri “Momente din viata ta” detaliate mai jos, in limita punctelor acumulate pe card si conditiilor specifice fiecarui voucher in parte. Chiar daca s-a acumulat numarul de puncte corespunzator pentru un anumit voucher, clientul are posibilitatea de a nu le folosi pana la acumularea numarului de puncte corespunzator unuia cu valoare mai mare.

8.1. Vouchere meniuri “Momente din viata ta” si punctele necesare pentru a le revendica:

1 cafea la alegere (espresso lung sau espresso scurt sau cafea filtru)

1 Portie Pachetele de primavara (3 bucati)

sau

1 desert la alegere [3 bucati Baclavale (cu nuca sau cu alune de padure) sau 1 bucata desert din sortimentele expuse in vitrina la momentul folosirii voucherului].

1 bucata desert la alegere [3 bucati Baclavale (cu nuca sau cu alune de padure) sau 1 bucata desert din sortimentele expuse in vitrina la momentul folosirii voucherului] + 1 Cappuccino Vienese sau 1 bautura racoritoare (la alegere din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l).

Un meniu mediu la alegere [1 meniu mediu = sandwich cald (burgeri sau lipie) + cartofi portie medie + bautura racoritoare din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l]. Meniurile se vor alege in functie de sortimentele disponibile in restaurnatul unde se foloseste voucherul.

Doua meniuri medii la alegere [1 meniu mediu = sandwich cald (burgeri sau lipie) + cartofi portie medie + bautura racoritoare din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l]. Meniurile se vor alege in functie de sortimentele disponibile in restaurantul unde se foloseste voucherul.

sau

Doua pizza la alegere (exceptie fac Pizza Mica si Pizza Felie) + 2 bauturi racoritoare (din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l)

sau

Combinatie intre cele doua varinate (1 meniu mediu la alegere + 1 pizza la alegere + bautura racoritoare din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l)

Doua meniuri medii la alegere [1 meniu mediu = sandwich cald (burgeri sau lipie) + cartofi portie medie + bautura racoritoare din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l. Meniurile se vor alege in functie de sortimentele disponibile in restaurnatul unde se foloseste voucherul.] + 2 portii Pachetele de primavara (3 bucati) + 2 deserturi [3 bucati Baclavale (cu nuca sau cu alune de padure) + 1 bucata desert din sortimentele expuse in vitrina la momentul folosirii voucherului].

sau

Doua portii de paste la alegere + 2 bauturi racoritoare (din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l) + 2 portii Pachetele de primavara (3 bucati) + 2 deserturi [3 bucati Baclavale (cu nuca sau cu alune de padure) + 1 bucata desert din sortimentele expuse in vitrina la momentul folosirii voucherului].

Patru meniuri medii la alegere alegere [1 meniu mediu = sandwich cald (burgeri sau lipie) + cartofi portie medie + bautura racoritoare din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l. Meniurile se vor alege in functie de sortimentele disponibile in restaurnatul unde se foloseste voucherul] + 4 portii Pachetele de primavara (3 bucati) + 4 deserturi [3 bucati Baclavale (cu nuca sau cu alune de padure) + 3 bucati desert din sortimentele expuse in vitrina la momentul folosirii voucherulu].

sau

Patru portii de paste la alegere sau patru pizza la alegere (exceptie fac Pizza Mica si Pizza Felie) + 4 bauturi racoritoare (din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l) + 4 portii Pachetele de primavara (3 bucati) + 4 deserturi [3 bucati Baclavale (cu nuca sau cu alune de padure) + 3 bucati desert din sortimentele expuse in vitrina la momentul folosirii voucherului].

Patru meniuri medii la alegere cu posibilitatea de refill (re-umplere) gratuit si nelimitat la bauturile racoritoare [re-umplere gratuita doar pentru bauturile racoritoare la pahar, intr-un interval de maxim 1,30 h (90 min.) de la ora la care a fost ridicat meniul pe baza voucherului; refill-ul poate fi facut doar de catre persoana care s-a prezentat initial cu voucherul]; 1 meniu mediu = sandwich cald (burgeri sau lipie) + cartofi portie medie + bautura racoritoare din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l. Meniurile se vor alege in functie de sortimentele disponibile in restaurnatul unde se foloseste voucherul.] + 4 portii Pachetele de primavara (3 bucati)

sau

Patru portii de paste la alegere sau patru pizza la alegere (exceptie fac Pizza Mica si Pizza Felie) + 4 bauturi racoritoare (din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l) + 4 portii Pachetele de primavara (3 bucati) + 4 deserturi deserturi [3 bucati Baclavale (cu nuca sau cu alune de padure) + 3 bucati desert din sortimentele expuse in vitrina la momentul folosirii voucherului].

Voucher “La multi ani” in valoare de 15 lei – 20 puncte (necesare doar pentru revendicare, nu se retrag din contul cardului)

Voucherul nu se preschimba in lei si se foloseste doar pentru a achizitiona produse din restaurantele Springtime. Pentru a beneficia de acest voucher, cardul utilizatorului care face revendicarea trebuie sa fie activ de cel putin 15 de zile calendaristice si sa fi acumulat pe respectivul card minim 20 de puncte. La revendicarea voucherului “La multi ani” nu se retrag de pe cardul de fidelitate cele 20 de puncte. De asemenea, cele 20 de puncte necesare pentru revendicarea voucherului “La multi ani” pot fi folosite la momentul revendicarii (reprezentantii Springtime pot verifica daca pe respectivul card au fost acumulate 20 de puncte si daca au fost folosite sau nu).

8.1. Revendicarea voucherului “La multi ani” se face cu 5 zile (lucratoare) inainte de ziua de nastere a posesorului de card la adresa de e-mail contact@springtime.ro. Pentru a revendica voucherul “La multi ani”, posesorul de card trebuie sa trimita la adresa de email mentionata o copie dupa cartea de identitate (care sa ateste ziua de nastere a posesorului de card) impreuna cu numarul cardului de fidelitate si mentiunea “Revendicare Voucher La multi ani”. Reprezentantii Springtime vor verifica daca clientul respectiv intruneste toate conditiile si apoi vor transmite pe adresa de e-mail voucherul “La multi ani” si vor stabili impreuna cu Organizatorul restaurantul Springtime in care acesta doreste sa foloseasca voucherul “La multi ani”. Clientii posesori de card care nu intrunesc oricare din conditiile specificate, nu pot intra in posesia voucherului “La multi ani”.

8.2. Voucherul “La multi ani” se poate folosi o singura data si are o valabilitate de maxim 3 zile calendaristice de la data la care a fost eliberat/transmis pe e-mail, perioada de valabilitate fiind inscrisa si pe voucher. Nu se mai acorda voucherul “La multi ani” ulterior zilei de nastere a posesorului de card. Acordarea voucherelor “La multi ani” se face o singura data si doar pe perioada campaniei "Suntem parte din viata ta”.

8.3. Voucherele “Momente din viata ta” sunt valabile si se pot folosi pana la data de 20 aprilie 2014, inclusiv, exceptie facand voucherul “La multi ani” care este valabil 3 zile calendaristice de la data la care a fost transmis (data limita este inscrisa pe voucher). Voucherele nu reprezinta o modalitate de plata, nu se pot schimba in bani si se folosesc o singura data. Dupa utilizare, voucherul se preda reprezentantului Springtime, numai dupa ce a fost completat pe verso de catre posesorul de card de fidelitate. Predarea voucherului catre reprezentantul Springtime, atesta faptul ca respectivul client a intrat in posesia meniului corespunzator voucherului predat.

8.4. Meniurile si produsele corespunzatoare fiecarui voucher in parte se vor acorda in functie de grila de produse corespunzatoare restaurantului unde se foloseste voucherul. Grila de produse poate suferi modificari de la un restaurant la altul, astfel meniurile si produsele corespunzatoare oricarui voucher se vor acorda in functie de sortimentele aflate la vanzare.

8.5. Voucherele degradate, rupte, sifonate sau deteriorate in orice fel, nu vor fi acceptate, iar punctele corespunzatoare voucherului respectiv nu pot fi adaugate/returnate pe card, degradarea voucherului reprezentand pierderea punctelor corespunzatoare.

9. MECANISM ACORDARE VOUCHERE:

Voucherele se acorda la acumularea numarului de puncte corespunzator fiecarui meniu “Momente din viata ta”, la solicitarea clientului posesor de Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) si Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului), la casa sau unui reprezentat Springtime (Manager/Supervizor) prezent la momentul respectiv in restaurant.

9.1. Clientul trebuie sa mentioneze care este meniul “Momente din viata ta” pe care vrea sa il primeasca in contul punctelor acumulate pe card, iar casierul/managerul/supervizorul trebuie sa-i acorde clientului voucherul corespunzator (dupa ce a verificat daca acesta detine punctele necesare pe cardul de fidelitate).

9.2. Lista voucherelor participante la Campanie si numarul de puncte necesar pentru a intra in posesia unui anumit tip de voucher se afiseaza langa casa de marcat.

9.3. Voucherul se preda clientului in baza unui proces verbal de predare-primire care atesta intrarea clientului in posesia voucherului, iar punctele folosite pentru ridicarea acestuia se sterg din contul cardului respectiv. Procesul verbal de predare-primire ramane in posesia reprezentantului Springtime.

9.4. Pe Procesul Verbal de predare-primire se vor mentiona in mod obligatoriu:

10. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, cap. VIII, asa cum a fost modificat si republicat.

Orice obligatii de natura fiscala sau de orice natura, in legatura cu voucherele campaniei, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

11. INFORMAREA PARTICIPANTILOR LA CAMPANIE

Prezentul Mecanism sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat la adresa web www.springtime.ro. Participarea la Campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Mecanism.

11.1. S.C. SPRING PROD COM S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru:

  1. Organizatorul si partile implicate in aceasta Campanie nu isi asuma raspunderea pentru defectiunile sau supraincarcarea retelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii sistemului de acumulare puncte pe card (soft si/sau hardware);

  2. Situatiile in care voucherele nu sunt inmanate clientilor posesori de card ca urmare a unor date de identificare inexistente, false, nedescifrabile ori incorect comunicate la inregistrare (completarea formularului de solicitare Card de Fidelitate);

  3. Organizatorii sunt responsabili sa comunice gratuit conditiile de desfasurare si sa respecte prevederile Mecanismului Campaniei, fara a suporta costuri determinate de actiunile ulterioare ale participantilor (clienti posesori de card de fidelitate);

  4. Organizatorii campaniei nu raspund de carduri furate sau deteriorate. In cazul furtului sau deteriorarii cardului, punctele acumulate pana la acel moment pe cardul pierdut sau deteriorat nu se transfera pe noul card.

12. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE SPRINGTIME

Din ziua in care primiti cardul de fidelitate, acesta este activ si poate fi folosit. Acesta va ofera posibilitatea de a beneficia astfel de toate promotiile si campaniile active destinate clientilor fideli Springtime.

12.1. Aceste promotii sau campanii se vor schimba in mod constant si se vor comunica prin afisare, in mod vizibil, in restaurante si pe site-ul Springtime la adresa http://www.springtime.ro/pagina/regulament-oficial-card-de-fidelitate-springtime/ , sectiunea “Promotii active Card de Fidelitate Springtime”. Schimbarile si modificarile vor fi anuntate cu 10 zile (calendaristice) inainte de producerea efectului.

12.2. Pentru a putea beneficia de promotiile active, trebuie sa prezentati cardul inainte de a efectua cumpararea si sa respectati mecanismul promotiei sau campaniei in curs.

12.3. Promotiile sau campaniile care nu mai sunt active vor fi semnalizate pe site-ul Springtime la adresa http://www.springtime.ro/pagina/regulament-oficial-card-de-fidelitate-springtime/ , sectiunea “Promotii active Card de Fidelitate Springtime” si vor fi notate in felul urmator: “Promotie incheiata” sau “Campanie incheiata”.

13. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

Reclamatiile referitoare la prezenta Campanie, ulterioare momentului incetarii acesteia, nu vor fi in responsabilitatea S.C. SPRING PROD COM S.R.L. sau terti implicati in aceasta Campanie.

S.C. SPRING PROD COM S.R.L. este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii sau imaginea Organizatorului.

14. CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii posesori de Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) sau Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) sunt de acord cu includerea datelor lor personale in baza de date a Spring Prod Com SRL si folosirea acestor date in vederea primirii ocazionale de oferte si invitatii speciale la evenimente, informari asupra campaniilor curente din partea Organizatorului.

Organizatorul se angajeaza sa nu dezvaluie datele personale ale participantilor unei terte parti.

Participantilor la aceasta Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Orice participant isi poate exercita aceste drepturi,in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului.

Orice participant are dreptul de a cere, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului, excluderea din baza de date a acestuia. Organizatorul se obliga sa inceteze procesarea datelor personale ale petitionarului din momentul primirii unei astfel de cereri.

Organizatorul Campaniei "Suntem parte din viata ta”, Spring Prod Com SRL, este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6444 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal.

15. FORTA MAJORA

Pentru scopul acestui Mecanism, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre S.C. SPRING PROD COM S.R.L., inclusiv imposibilitatea S.C. SPRING PROD COM S.R.L. din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Mecanism.

Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Mecanismului si continuarea Campaniei, S.C. SPRING PROD COM S.R.L. va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. S.C. SPRING PROD COM S.R.L. daca invoca forta majora este obligat sa comunice existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

16. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre S.C. SPRING PROD COM S.R.L. si posesorii de card participanti la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

17. DISPOZITII FINALE

Prin participarea la aceasta Campanie, posesorii de Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) sau Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Mecanism al Campaniei si Regulamentului Oficial al Cardului de Fidelitate Springtime.

17.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau inceta oricand Campania, cu o instiintare prealabila a publicului prin publicare pe site-ul www.springtime.ro si/sau si la sediul Organizatorului, in urmatoarele situatii:

a) in caz de forta majora conform legislatiei in vigoare;

b) in cazul depistarii de activitati de frauda electronica, hacking sau inselatorii de orice fel;

c) in cazul in care, din motive tehnice sau juridice nu se poate asigura desfasurarea regulamentara a Campaniei in discutie.

Prin aducerea la cunostinta publicului a unei astfel de decizii, Campania “Suntem parte din viata ta” va inceta/se va suspenda de drept si nicio parte interesata nu va putea avea temei pentru a pretinde continuarea acesteia sau orice fel de despagubiri.

17.2. Incetarea sau suspendarea Campaniei din motivele indicate mai sus, determina incetarea obligatiilor nascute in sarcina Organizatorului in raporturile cu participantii posesori de card de fidelitate.

17.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de fraudare a Campaniei, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Campaniei, inclusiv de a modifica procedura de desfasurare a Campaniei.

17.4. Reclamatiile referitoare la desfasurarea Campaniei se vor efectua in scris si se vor transmite la sediul Organizatorului, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, cu mentiunea “Suntem parte din viata ta”, sau pe adresa de e-mail contact@springtime.ro. Reclamatiile vor putea fi formulate pe toata durata de desfasurare a Campaniei, precum si in termen de 10 zile calendaristice de la incetarea acesteia. Reclamatiile transmise telefonic sau reclamatiile trimise pe e-mail cu intarziere nu vor fi prelucrate.

17.5. In cazul in care o anumita prevedere a prezentului Mecanism oficial este declarata nula, celelalte prevederi raman valabile/valide in masura in care pot produce efecte juridice chiar in absenta prevederilor declarate nule. In masura posibilului, conditiile anulate se inlocuiesc cu o alta reglementare rezonabila, valida juridic, care sa corespunda cat mai mult scopului prevederilor lipsite de validitate.

17.6. Mecanismul Campaniei „Suntem parte din viata ta” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant in toate restaurantele Springtime si pe site-ul www.springtime.ro.

Mecanismul Promotiei “Reducere de 15% la orice comanda” - Promotie incheiata

1. CARDUL DE FIDELITATE Cardul de Fidelitate Springtime este un mediu prin care se ofera discount-uri, gratuitati, premii, exclusivitati, etc., clientilor fideli Springtime. Acesta NU este un mod de plata. Cardul de Fidelitate Springtime este lansat si administrat de SC SPRING PROD COM SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 5, Splaiul Independentei, Nr. 17, Bloc 101, tronson 4, Parter, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9041/1994, CUI RO 5636069. Posesorii si cei ce doresc sa devina posesori ai cardului de fidelitate sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Cardului de Fidelitate Springtime. Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui posesor de card, pentru consultare, in oricare din restaurantele Springtime si pe site-ul www.springtime.ro disponibil aici. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public, respectiv afisarea pe site-ul www.springtime.ro.

2. TEMEIUL LEGAL Prezenta Promotie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

3. DURATA PROMOTIEI Incepand cu data de 11.10.2012, orice posesor al Cardului de Fidelitate Springtime (nepersonalizat inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) are posibilitatea de a beneficia de Promotia “Reducere de 15% la orice comanda”. Promotia este valabila pana la data de 20.02.2013.

UPDATE: Promotia “Reducere de 15% la orice comanda” se prelungeste pana la data de 04.11.2013, inclusiv.

Clientii care doresc sa beneficieze de aceasta promotie si nu detin un Card de Fidelitate il pot solicita la/ casa/ supervisor/ manager de restaurant din orice restaurant Springtime.

4. PRODUSELE PARTICIPANTE LA PROMOTIE Promotia “Reducere de 15% la orice comanda” este valabila pentru toate produsele Springtime exceptie facand orice alte promotii Springtime (reduceri la meniuri, reduceri la produse, gratuitati, concursuri, etc.). Nu se aplica reducerea de 15% produselor achizitionate de la restaurantul grill Springtime Floreasca.

UPDATE: promotia “Reducere de 15% la orice comanda” nu se aplica la linia calda “Calatoreste cu Springtime” a restaurantelor Springtime Neptun, Springtime Costinesti, Springtime Cora Lujerului, Springtime Grand Arena si Springtime Auchan Titan.

5. MECANISMUL PROMOTIEI “REDUCERE DE 15% LA ORICE COMANDA” Promotia “Reducere de 15% la orice comanda” consta in oferirea clientului posesor de Card de Fidelitate Springtime (nepersonalizat inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) unei reduceri de 15% la orice comanda. Reducerea de 15% se aplica la valoarea totala inregistrata pe bonul fiscal. Promotia “Reducere de 15% la orice comanda” se adreseaza in exclusivitate posesorilor de Card de Fidelitate Springtime (nepersonalizat inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro). Aceasta promotie este valabila in toate restaurantele Springtime si se acorda la toate produsele Springtime exceptie facand alte promotii Springtime (reduceri la meniuri, reduceri la produse, gratuitati, concursuri, alte avantaje, etc.). Nu se aplica reducerea de 15% produselor achizitionate de la restaurantul grill Springtime Floreasca.

UPDATE: Promotia “Reducere de 15% la orice comanda” nu se aplica la linia calda “Calatoreste cu Springtime” a restaurantelor Springtime Neptun, Springtime Costinesti, Springtime Cora Lujerului, Springtime Grand Arena si Springtime Auchan Titan.

6. DREPTUL DE PARTICIPARE Pentru a beneficia de “Reducere 15% la orice comanda”, clientii Springtime trebuie sa detina un Card de Fidelitate (nepersonalizat inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) valid si sa il foloseasca de fiecare data cand fac o comanda (achizitioneaza produse) intr-unul dintre restaurantele Springtime. Clientul ii va inmana Cardul de Fidelitate (nepersonalizat inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) casierei de fiecare data cand comanda produse pentru a putea beneficia pe loc de reducerea de 15%. Angajatii Springtime / S.C. SPRING PROD COM S.R.L. nu pot beneficia de Promotia “Reducere de 15% la orice comanda”, ei neputand fi posesori ai cardului de fidelitate Springtime.

7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE SPRINGTIME Din ziua in care primiti cardul de fidelitate, acesta este activ si poate fi folosit. Acesta va ofera posibilitatea de a beneficia astfel de toate promotiile active destinate clientilor fideli Springtime.
Aceste promotii se vor schimba in mod constant si se vor comunica prin afisare, in mod vizibil, in restaurante. Pentru a putea beneficia de promotiile active, trebuie sa prezentati cardul inainte de a efectua cumpararea si sa respectati mecanismul promotiei in curs.

8. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE Reclamatiile referitoare la prezenta promotie, ulterioare momentului incetarii acesteia, nu vor fi in responsabilitatea S.C. SPRING PROD COM S.R.L. sau terti implicati in aceasta Promotie. S.C. SPRING PROD COM S.R.L. este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Promotii.

9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR Prin participarea la Promotie, participantii confirma cunoasterea prevederilor prezentului Mecanism si a Regulamentului Oficial al Cardului de Fidelitate Springtime si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a S.C. SPRING PROD COM S.R.L.

10. FORTA MAJORA Pentru scopul acestui Mecanism, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre S.C. SPRING PROD COM S.R.L., inclusiv imposibilitatea S.C. SPRING PROD COM S.R.L. din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Mecanism. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Mecanismului si continuarea Promotiei, S.C. SPRING PROD COM S.R.L. va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. S.C. SPRING PROD COM S.R.L. daca invoca forta majora este obligat sa comunice existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

11. LITIGII In cazul unor litigii aparute intre S.C. SPRING PROD COM S.R.L. si posesorii de card participanti la Promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

12. MECANISMUL PROMOTIEI Prin participarea la aceasta Promotie, posesorii de Card de fidelitate (nepersonalizat inscriptionat pe verso cu www.springtime.ro) sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Mecanism si Regulamentului Oficial al Cardului de Fidelitate Springtime. Mecanismul Promotiei „Reducere de 15% la orice comanda” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant in toate restaurantele Springtime si pe site-ul www.springtime.ro.

Regulamentul Oficial al Campaniei Promotionale „Orice ai alege, cu Springtime ai de castigat!” - Concurs incheiat

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale „Orice ai alege, cu Springtime ai de castigat!” este SPRING PROD COM SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5 si identificata prin J40/9041/1994, (denumita in continuare „Organizatorul”). Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (in cele ce urmeaza "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE Campania promotionala „Orice ai alege, cu Springtime ai de castigat” se desfasoara in perioada: 10.10.2013, ora 10:00, inclusiv si se va incheia la data de 24.10.2013, ora 00:00,

SECTIUNEA 4. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de orice varsta, cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in continuare „Participanti”). Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Organizatorului, angajatii agentiilor implicate si nici membrii familiilor tuturor acestora: sotii/sotiile ori rudele de gradul intai ale acestora. Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoastere prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI In cadrul campaniei promotionale „Orice ai alege, cu Springtime ai de castigat” vor fi acordate 112 premii constand in meniuri Springtime. Fiecare premiu include 1 meniu format dintr-o portie de paste sau o pizza + o bautura racoritoare la alegere din gama Coca-Cola la doza 0,33 l sau pahar 0,3l.
Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul prezentei campanii este de 1332,8 LEI, TVA inclus. Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru premiile mentionate mai sus si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora. Un participant nu poate castiga mai multe premii.

SECTIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE Pentru a participa la Campanie un participant trebuie sa acceseze pagina:http://www.facebook.com/springtime.romania , sa devina fan, sa scrie un comentariu la imaginea dedicata concursului si sa dea share respectivei imagini impreuna cu textul „Eu am ales restaurantul X! Voi?”, unde restaurantul X reprezinta restaurantul Springtime anuntat pe pagina. Comentariul trebuie sa contina raspunsul la urmatoarea intrebare: „Tu ce restaurant alegi dintre cele de mai jos?” In fiecare zi vor fi acordate 8 premii in intervalul orar 10:00-18:00, cate unul pe ora, prin tragere la sorti. Fiecare premiu consta intr-un meniu format dintr-o pizza sau o portie de paste (la alegere), impreuna cu o bautura racoritoare din gama Coca – Cola la doza 0.33l sau pahar 0,3l. Desemnarea castigatorilor se va face in cadrul extragerilor realizate cu ajutorul unui soft online.

SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDARE Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii: Sa indeplineasca conditiile de la Sectiunea 4 a prezentului Regulament. Sa acceseze pagina de fan a Springtime Romania, sa devina fan si sa se inscrie in Campanie, scriind comentariul si distribuind imaginea de concurs.

SECTIUNEA 9. PROCEDURA DE VALIDARE SI INMANARE A PREMIILOR In cadrul campaniei promotionale „Orice ai alege, cu Springtime ai de castigat” vor fi acordate 112 premii constand in meniuri Springtime promotionale, disponibile limitat in oferta Organizatorului. Validarea va fi efectuata pe baza profilului de Facebook al utilizatorului. Pentru a fi eligibili in ora respectiva de concurs, concurentii trebuie lase comentariul si sa distribuie imaginea concursului. Castigatorii trebuie sa contacteze Organizatorul printr-un mesaj lasat pe pagina Springtime Romania si sa ii anunte cu privire la una dintre cele doua locatii Springtime, anuntate pe pagina de Facebook de catre organizatori, din care vor sa isi ridice premiul.

SECTIUNEA 10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR Castigatorii concursului vor fi anuntati despre premiul castigat printr-un comentariu lasat de Organizator la imaginea de concurs in termen de 5 (cinci) zile lucratoare, de la data validarii. Castigatorii din weekend vor fi anuntati in saptamana urmatoare weekend-ului respectiv. Daca persoanele declarate castigatoare nu trimit datele de contact in trei zile din momentul in care au fost anuntati, atunci vor pierde premiul castigat.

SECTIUNEA 11. MINORII SI PERSOANELE FARA CAPACITATE JURIDICA In cazul in care castigatorul unuia dintre Premii este minor sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal. Acestia din urma vor semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv reprezentantului minorului, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acestea.

SECTIUNEA 12. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare – primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta Campanie. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

SECTIUNEA 13. Confidentialitatea datelor Numele, prenumele si localitatea de resedinta, doar ale castigatorilor, si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi facute publice conform legislatiei in vigoare. Prin participarea la Campanie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul participarii la aceasta Campanie. Participarea la Campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public si folosit in materiale publicitare de catre Organizatori fara niciun fel de plata aferenta.

SECTIUNEA 14. FORTA MAJORA Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora

SECTIUNEA 15. LITIGII In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii listei castigatorilor. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

SECTIUNEA 16. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiile prezentului Regulament. Regulamentul Campaniei „Orice ai alege, cu Springtime ai de castigat” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.springtime.ro.

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "Castiga 20 de weekend-uri la mare" - Campanie incheiata

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

1.1. Organizatorul campaniei promotionale “Castiga 20 de weekend-uri la mare”, este SPRING PROD COM SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5 si identificata prin J40/9041/1994, (denumita in continuare „Organizatorul”).

1.2. Regulamentul Oficial al campaniei promotionale “Castiga 20 de weekend-uri la mare” este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-ul web www.springtime.ro si la sediul Organizatorului.

1.3. Participantii la Campania Promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulamentul Oficial").

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau completa prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa aducerea acestora la cunostinta publicului prin publicarea pe site-ul www.springtime.ro si prin afisarea la sediul Organizatorului.

2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

2.1. Campania promotionala se va desfasura in sase dintre restaurantele Organizatorului deschise la data adoptarii prezentului Regulament.

2.2. Campania promotionala se va desfasura in perioada 05 iunie 2013 – 15 august 2013 (denumita in continuare „Perioada Promotiei”), in conformitate cu programul de functionare al restaurantelor participante in promotie.

2.3. Restaurantele in care se desfasoara promotia sunt: - Springtime Carrefour Colentina, cu sediul in Sos. Colentina Nr. 426-426A, Sector 2, Bucuresti - Springtime Grand Arena, cu sediul in Bd. Metalurgiei Nr. 12-18, 24-30, Sector 4, Bucuresti - Springtime Carrefour Vitantis, cu sediul in Sos. Vitan-Barzesti Nr. 7A, Sector 4, Bucuresti - Springtime Carrefour Militari, cu sediul in Sos. Bucuresti-Pitesti Km 11-12, Bucuresti - Springtime Euromall Pitesti, cu sediul inCalea Bucuresti Nr. 36, Pitesti - Springtime River Plaza Mall Valcea, cu sediul in Bd. Calea lui Traian Nr. 125, Ramnicu Valcea

3. PRODUSELE PARTICIPANTE

3.1. Produsele participante in cadrul campaniei promotionale “ Castiga 20 de weekend-uri la mare” sunt toate meniurile existente in oferta Organizatorului in cele sase restaurante mentionate mai sus.

4. DREPTUL DE PARTICIPARE LA PROMOTIE SI MATERIALELE PROMOTIONALE FOLOSITE

4.1. Campania promotionala se adreseaza oricarui client Springtime care va achizitiona meniuri in Perioada Campaniei Promotionale, si care indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament.

4.2. Poate participa la Campania promotionala orice persoana fizica cu domiciliul/resedinta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care in perioada campaniei promotionale achizitioneaza meniuri de la restaurantele Springtime participante la promotie, in conditiile prezentului Regulament.

4.3. Nu au dreptul sa participe salariatii societatii SPRING PROD COM SRL, precum si ai agentiilor si firmelor implicate in organizarea si desfasurarea campaniei publicitare, promoterii, cat si rudele acestora de pana la gradul III (trei).

4.4. In desfasurarea acestei campanii promotionale, se folosesc materiale promotionale pe care Organizatorul le pune la dispozitia clientilor sai, dupa cum urmeaza: a) Cupoanele promotionale denumite in continuare, Cupoane, continand urmatoarele informatii: - fata Cupon: denumirea campaniei promotionale in partea superioara, iar in partea inferioara o parte cu spatii goale pe care participantul trebuie sa le completeze cu datele sale personale, datele de contact si sa semneze la final. - verso Cupon: mecanismul concursului in partea superioara, iar in partea inferioara o parte cu casute si spatii goale ce trebuie sa fie stampilate si completate atunci cand participantul achizitioneaza un meniu de la Springtime si prezinta Cuponul casierului.

5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

5.1. Acordarea Cupoanelor:

5.1.1. Fiecare client Springtime, care indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament, va primi impreuna cu bonul fiscal emis la achizitionarea de produse, care atesta cumpararea a minim un meniu din oferta Organizatorului, si un Cupon de participare la Campania Promotionala ce va fi stampilat si completat de catre casier in functie de numarul de meniuri achizitionat de catre participant. Este obligatorie pastrarea bonurilor fiscale de catre clienti, acestea fiind necesare pentru validarea premiului.

5.1.2. Clientul intra in posesia unui Cupon prin cumpararea unui meniu, iar inmanarea, stampilarea si completarea acestuia (pe verso, in dreptul stampilei aferente: data, numarul bonului fiscal si restaurantul Springtime unde a fost facuta achizitia meniului) se va face de catre casierii restaurantului.

5.1.3. Un client Springtime are dreptul de a participa la marea extragere cu un numar nelimitat de Cupoane.

5.2. Desemnarea castigatorilor:

5.2.1. Castigatorii celor 20 de weekend-uri la mare vor fi desemnati prin trageri la sorti efectuate la finalul campaniei si desfasurate in fiecare dintre cele sase locatii participante la Campania Promotionala.

5.2.2. La tragerea la sorti vor participa reprezentantii S.C. SPRING PROD COM S.R.L.

5.2.3. Castigatorii vor fi anuntati la adresa www.springtime.ro la data de 22.08.2013.

6. PREMIILE CAMPANIEI

6.1. In cadrul Campaniei Promotionale „Castiga 20 de weekend-uri la mare” vor fi acordate doua tipuri de premii, dupa cum urmeaza: (i) premii garantate constand in meniuri medii (un meniu mediu este format din: sandwich la alegere, cartofi portie medie si 1 bautura racoritoare din gama Coca Cola doza 0,33l sau pahar 0,3l) ce se regasesesc in oferta restaurantelor Springtime participante la Campania Promotionala. Acordarea premiilor este conditionata de achizitionarea a cinci meniuri. La fiecare achizitie a unui meniu de catre participant, cuponul va fi stampilat si completat de catre casierii restaurantului. Participantul are obligatia sa prezinte cuponul inainte de a plasa comanda daca doreste ca meniul sa fie inscris pe Cupon. Atunci cand un participant a obtinut 5 stampile ce atesta achizitionarea a cinci meniuri, acesta poate intra in posesia premiului, respectiv un meniu mediu (un meniu mediu este format din: sandwich la alegere, cartofi portie medie si 1 bautura racoritoare din gama Coca Cola doza 0,33l sau pahar 0,3l) existent in oferta restaurantului participant la Campania Promotionala. Premiile pot fi ridicate doar din restaurantele participante la Campania Promotionala „Castiga 20 de weekend-uri la mare”. (ii) 20 de weekend-uri la mare - in afara de premiile garantate (meniuri medii) acordate dupa achizitionarea a cinci meniuri pe parcursul desfasurarii Camapaniei Promotionale, un participant care a completat in totalitate Cuponul (fata: datele persoanale, datele de contact si semnatura + verso: stampilele care atesta achizitia a cinci meniuri, data de achizitionare, numarul bonului fiscal si restaurantul Springtime de unde a fost achizitionat meniul) poate participa la marea extragere prin introducerea Cuponului completat in urna speciala prezenta in toate restaurantele participante la prezenta Campanie Promotionala. La extragere se vor acorda 20 de weekend-uri la mare (litoralul romanesc, doua nopti de cazare, la un hotel de trei stele in cadrul lantului hotelier Majestic, in perioada 15 august - 15 septembrie 2013), pentru doua persoane. Premiu include cazare pentru doua persoane la hotel de 3* din cadrul lantului hotelier Majestic (camera dubla) si mic dejun pentru doua persoane. Taxele de statiune sunt suportate de catre castigator. Un participant poate castiga in cadrul acestei Campanii Promotionale un singur premiu (weekend la mare). Premiile nu sunt tansmisibile catre alte persoane.

6.2. Premiile trebuie sa fie revendicate de catre castigatori la adresa de e- mail: contact@springtime.ro, in termen de 10 zile de la data anuntarii castigatorilor pe www.springtime.ro, in caz contrar castigatorii pierd orice drept asupra premiului.

6.3. Valoarea premiilor (20 de weekend-uri la mare) oferite in cadrul prezentei campanii este de 11980 RON, TVA inclus.

6.4. Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru premiile mentionate mai sus si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora.

6.5. Un participant nu poate castiga mai multe premii.

7. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII, asa cum a fost modificat si republicat. Orice obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.springtime.ro. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru: (i) Organizatorul si partile implicate in aceasta Campanie nu isi asuma raspunderea pentru email-urile nelivrate datorita defectiunilor sau supraincarcarii retelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii aplicatiilor utilizate de participanti (soft si/sau hardware). (ii) Situatiile in care premiile nu sunt livrate ori inmanate castigatorilor ca urmare a unor date de identificare inexistente, false, nedescifrabile ori incorecte comunicate la inregistrare (completate pe Cupon). (iii) Organizatorii sunt responsabili sa comunice gratuit conditiile de desfasurare si sa respecte prevederile Regulamentului, fara a suporta costuri determinate de actiunile ulterioare ale castigatorilor.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

9.1. Prin participarea la aceasta Campanie promotionala "Castiga 20 de weekend-uri la mare”, participantii sunt de acord cu includerea datelor lor personale in baza de date a Spring Prod Com SRL si folosirea acestor date in vederea primirii ocazionale de oferte si invitatii speciale la evenimente, din partea Organizatorului.

9.2. Organizatorul se angajeaza sa nu dezvaluie datele personale ale participantilor unei terte parti.

9.3. Participantilor la aceasta Promotie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Orice participant isi poate exercita aceste drepturi, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului.

9.4. Orice participant are dreptul de a cere, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului, excluderea din baza de date a acestuia. Organizatorul se obliga sa inceteze procesarea datelor personale ale petitionarului din momentul primirii unei astfel de cereri.

9.5. Organizatorul Campaniei "Castiga 20 de weekend-uri la mare”, - Spring Prod Com SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6444 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal.

10. DISPOZITII FINALE

10.1. Prin participarea la Campania promotionala " Castiga 20 de weekend-uri la mare”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

10.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau inceta oricand Campania promotionala, cu o instiintare prealabila a publicului prin publicare pe site-ul www.springtime.ro si/sau si la sediul Organizatorului, in urmatoarele situatii: a.) in caz de forta majora conform legislatiei in vigoare; b.) in cazul depistarii de activitati de frauda electronica, hacking sau inselatorii; c.) in cazul in care, din motive tehnice sau juridice nu se poate asigura desfasurarea regulamentara a Campaniei Promotionale.

10.3.1. Prin aducerea la cunostinta publicului a unei astfel de decizii, campania promotionala va inceta/se va suspenda de drept si nicio parte interesata nu va putea avea temei pentru a pretinde continuarea acesteia sau orice fel de despagubiri.

10.3.2. Incetarea sau suspendarea campaniei promotionale din motivele indicate mai sus, determina incetarea obligatiilor nascute in sarcina Organizatorului in raporturile cu participantii.

10.3.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de fraudare a campaniei, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea campaniei, inclusiv de a modifica procedura de desfasurare a campaniei.

10.4. Reclamatiile referitoare la desfasurarea campaniei promotionale se vor efectua in scris si se vor transmite la sediul Organizatorului, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, cu mentiunea “ Castiga 20 de weekend-uri la mare”, sau pe adresa de e-mail contact@springtime.ro. Reclamatiile vor putea fi formulate pe toata durata de desfasurare a campaniei promotionale precum si in termen de 10 zile de la incetarea acesteia. Reclamatiile transmise telefonic sau cu intarziere nu vor fi prelucrate.

10.5. In cazul in care o anumita prevedere a prezentului Regulament oficial este declarata nula, celelalte prevederi raman valabile/valide in masura in care pot produce efecte juridice chiar in absenta prevederilor declarate nule. In masura posibilului, conditiile anulate se inlocuiesc cu o alta reglementare rezonabila, valida juridic, care sa corespunda cat mai mult scopului prevederilor lipsite de validitate.

10.6. Orice eventual litigiu intre Organizator si participanti, va fi solutionat pe cale amiabila. Atunci cand acest lucru nu este posibil, partile se pot adresa instantelor judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

10.7. Prezentul Regulament a fost incheiat astazi, data autentificarii, in 3 (trei) exemplare originale.

ORGANIZATOR SPRING PROD COM

Regulamentul oficial al campaniei promotionale „Super meniu Snitel Vienez” - Facebook - Concurs incheiat

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale „Super meniu Snitel Vienez” este SPRING PROD COM SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5 si identificata prin J40/9041/1994, (denumita in continuare „Organizatorul”).

Regulamentul Oficial al campaniei promotionale “Super meniu Snitel Vienez” este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-ul web www.springtime.ro si pe pagina oficiala de Facebook Springtime Romania.

Participantii la Campania Promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulamentul Oficial").

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala „ Super meniu Snitel Vienez” se desfasoara in perioada: 05.08.2013, ora 11:00, inclusiv si se va incheia la data de 12.08.2013, ora 11:00.

SECTIUNEA 4. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cu varsta de peste 13 ani, (limita de varsta cand poti avea cont Facebook) cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in continuare „Participanti”).

Nu au dreptul sa participe salariatii societatii SPRING PROD COM SRL, precum si ai agentiilor si firmelor implicate in organizarea si desfasurarea campaniei publicitare, promoterii, cat si rudele acestora de pana la gradul III (trei).

Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI

In cadrul campaniei promotionale „Super meniu Snitel Vienez” vor fi acordate 7 premii, constand in vouchere cu Super meniuri Snitel Vienez (1 voucher = 4 Super meniuri Snitel Vienez). Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul prezentei campanii este de 277,2 RON, TVA inclus. Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru premiile mentionate mai sus si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora.

SECTIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Pentru a participa la Campanie un participant trebuie sa acceseze pagina http://www.facebook.com/springtime.romania, sa devina fan al acesteia si sa posteze o fotografie a unui snitel preparat de acesta. In descrierea fotografiei participantul va preciza timpul de preparare si va tagui persoana cu care vrea sa imparta premiul Springtime in cazul in care castiga. In cazul in care participantul incarca o fotografie care nu ii apartine, responsabilitatea asupra continutului acestuia ii revine in totalitate.

SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDARE

Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii: • Sa indeplineasca conditiile de la Sectiunea 4, Sectiunea 5 si Sectiunea 7 a prezentului Regulament • Sa acceseze pagina de Facebook, Springtime Romania si sa urmeze pasii descrisi la Sectiunea 7

SECTIUNEA 9. PROCEDURA DE VALIDARE SI INMANARE A PREMIILOR

In cadrul campaniei promotionale “Super meniu Snitel Vienez” vor fi acordate 7 premii. Validarea va fi efectuata pe baza profilului de Facebook al participantilor. Premiile constand in vouchere cu meniuri Snitel Vienez trebuie sa fie revendicate de catre castigatori la adresa de e-mail: contact@springtime.ro, in termen de 2 zile de la data anuntarii castigatorilor pe pagina oficiala de Facebook apartinand Springtime, in caz contrar castigatorii pierd orice drept asupra premiului. Un participant nu are dreptul de a castiga mai multe premii. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. Prin urmare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii care incearca sa fraudeze prin orice fel de mijloace, precum si dreptul de a acorda premiile printr-un alt mecanism, comunicat oficial inainte de comunicarea castigatorilor.

SECTIUNEA 10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

Castigatorii concursului vor fi anuntati despre premiul castigat prin e-mail in termen de 2 (doua) zile lucratoare, de la data validarii.

Daca persoanele declarate castigatoare nu raspund la e-mail timp de 2 (doua) zile lucratoare consecutiv atunci se considera ca castigatorul a renuntat la premiu in mod voluntar si acest premiu va ramane la dispozitia Organizatorului.

SECTIUNEA 11. MINORII SI PERSOANELE FARA CAPACITATE JURIDICA

In cazul in care castigatorul unuia dintre Premii este minor (minim 13 ani) sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal. Acestia din urma trebuie sa dovedesca ca sunt parintii sau tutorii legali si vor semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv reprezentantului minorului, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acestea.

SECTIUNEA 12. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare – primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta Campanie.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

SECTIUNEA 13. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.springtime.ro. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

(i) Organizatorul si partile implicate in aceasta Campanie nu isi asuma raspunderea pentru email-urile nelivrate datorita defectiunilor sau supraincarcarii retelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii aplicatiilor utilizate de participanti (soft si/sau hardware).

(ii) Situatiile in care premiile nu sunt livrate ori inmanate castigatorilor ca urmare a unor date de identificare inexistente, false, nedescifrabile ori incorecte comunicate la inregistrare.

(iii) Organizatorii sunt responsabili sa comunice gratuit conditiile de desfasurare si sa respecte prevederile Regulamentului, fara a suporta costuri determinate de actiunile ulterioare ale castigatorilor. Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare – primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta Campanie.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

SECTIUNEA 14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor in conformitate cu Legea 677/2001. Prin participarea la campanie si completarea datelor personale pe taloanele participante, participantii isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a Organizatorului in vederea participarii la aceasta campanie si anuntarii castigatorilor.

Datale cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele, prenumele si localitatea de resedinta, doar ale castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi facute publice conform legislatiei in vigoare.

Prin participarea la Campanie (postarea pe wall-ul paginii oficiale Springtime pe Facebook), participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul participarii la acesta Campanie.

Anuntarea castigurilor poate fi un eveniment public. Participarea la Campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public si folosit in materiale publicitare de catre Organizatori fara niciun fel de plata aferenta.

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii accepta ca, in cazul in care vor castiga unul dintre Premii, numele, prenumele, localitatea de resedinta sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale tiparite, audio si video, in mod gratuit.

Castigatorii Campaniei vor putea semna si o declaratie scrisa in acest sens, conform celor solicitate de catre Organizatori.

Participantilor la campania promotionala „Super meniu Snitel Vienez” le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie(art. 15).

Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SPRING PROD COM SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea firmei, conform legislatiei fiscale in vigoare.

SECTIUNEA 15. FORTA MAJORA

Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 7 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 16. LITIGII

Orice eventual litigiu intre Organizator si participanti, va fi solutionat pe cale amiabila. Atunci cand acest lucru nu este posibil, partile se pot adresa instantelor judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5, in termen de maxim 1 (una) saptamana de la data publicarii listei castigatorilor. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul Campaniei “Super meniu Snitel Vienez” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe pagina de Facebook Springtime si pe www.springtime.ro.

Regulamentul Oficial al Campaniei Promotionale „Springcicleta” - Facebook - Promotie incheiata

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale „Springcicleta” este SPRING PROD COM SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5 si identificata prin J40/9041/1994, (denumita in continuare „Organizatorul”). Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (in cele ce urmeaza "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala „Springcicleta” se desfasoara in perioada: 15.05.2013, ora 17:00, inclusiv si se va incheia la data de 29.05.2013, ora 00:00.

SECTIUNEA 4. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de orice varsta, cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in continuare „Participanti”). Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Organizatorului, angajatii agentiilor implicate si nici membrii familiilor tuturor acestora: sotii/sotiile ori rudele de gradul intai ale acestora. Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoastere prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI

In cadrul campaniei promotionale „Springcicleta” vor fi acordate de premii constand in meniuri Family formate din 2 meniuri Spring Burgers (un meniu Spring Burger este format din: sandwich Spring Burger (de vita sau pui grill) + portie medie cartofi prajiti + bautura din gama Coca Cola pahar 0,3L sau doza 0,33L) + 2 Frigarui Grill Sandwich + 2 salate Spring Mix + 8 bucati baclavale si marele premiu constand intr-o bicicleta DHS, modelul 2642. Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul prezentei campanii este de 2675 RON, TVA inclus. Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru premiile mentionate mai sus si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora. Un participant nu poate castiga mai multe premii din aceeasi categorie.

SECTIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Pentru a participa la Campanie un participant trebuie sa acceseze pagina de Facebook "Springtime Romania", sa devina fan si sa publice pe Timeline-ul paginii “Springtime Romania” o fotografie cu acesta/aceasta alaturi de unul dintre produsele Springtime. Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii care posteaza fotografii cu caracter ofensator ( care contin scene de nuditate, jigniri la adresa minoritatilor, scene de violenta sau alt continut nepotrivit), precum si pe cei care nu respecta prevederile enuntate in Regulament. Desemnarea castigatorilor se va face in cadrul extragerilor realizate cu ajutorul unui soft online. In fiecare zi vor fi desemnati doi castigatori care vor primi fiecare cate un meniu Family, iar la sfarsitul campaniei va fi extras castigatorul marelui premiu. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografiile inscrise in promotie in scop publicitar si nu isi asuma raspunderea pentru terte persoane care apar in acestea, situatie in care responsabilitatea legala revine participantului care a inscris respectiva imagine. In momentul in care isi revendica premiul, castigatorul marelui premiu isi da automat acordul ca imaginea acestuia sa fie folosit in materialele publicitare ale Organizatorului prin: fotografii cu premiul castigat, numele acestuia etc.

SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDARE

Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii: Sa indeplineasca conditiile de la Sectiunea 4 a prezentului Regulament. Sa acceseze pagina de fan a Springtime Romania, sa devina fan si sa se inscrie in Campanie, postand o fotografie alaturi de unul dintre produsele Springtime.

SECTIUNEA 9. PROCEDURA DE VALIDARE SI INMANARE A PREMIILOR

In cadrul campaniei promotionale „Springcicleta” vor fi acordate 30 premii, disponibile in oferta Organizatorului, constand in meniuri Family. Validarea va fi efectuata pe baza profilului de Facebook al utilizatorilor. Dupa ce trimit Organizatorului datele de contact si sunt validati, castigatorii trebuie sa nominalizeze locatia din care vor sa ridice premiul. In cazul in care castigatorul nu intruneste conditiile de validare sau intr-una din zile nu exista participanti la concurs, premiile nu se vor reporta.

SECTIUNEA 10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

Castigatorii vor fi anuntati zilnic pe pagina Springtime Romania. Pentru a intra in posesia premiilor, fiecare castigator trebuie sa trimita Organizatorului in cel mult cinci zile de la anuntul facut, pe adresa de email contact@springtime.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook "Springtime Romania" , cu subiectul Concurs Springcicleta, datele sale de identificare si de contact, respectiv numele complet, adresa si numarul/numerele de telefon la care poate fi contactat. In cazul in care un castigator nu va transmite Organizatorului informatiile mai sus mentionate va pierde premiul castigat.

SECTIUNEA 11. MINORII SI PERSOANELE FARA CAPACITATE JURIDICA

In cazul in care castigatorul unuia dintre Premii este minor sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal. Acestia din urma vor semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv reprezentantului minorului, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acestea.

SECTIUNEA 12. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare – primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta Campanie. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

SECTIUNEA 13. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Numele, prenumele si localitatea de resedinta, doar ale castigatorilor, si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi facute publice conform legislatiei in vigoare. Prin participarea la Campanie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul participarii la aceasta Campanie. Participarea la Campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public si folosit in materiale publicitare de catre Organizatori fara niciun fel de plata aferenta.

SECTIUNEA 14. FORTA MAJORA

Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora

SECTIUNEA 15. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii listei castigatorilor. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

SECTIUNEA 16. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiile prezentului Regulament. Regulamentul Campaniei „Springcicleta” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.springtime.ro.

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "Springcicleta" - in restaurante (Victoriei si Academiei). - Promotie incheiata

  1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

1.1. Organizatorul campaniei promotionale “Springcicleta”, este SPRING PROD COM SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5 si identificata prin J40/9041/1994, (denumita in continuare „Organizatorul”).

1.2. Regulamentul Oficial al campaniei promotionale “Springcicleta” este întocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din România prin publicarea pe site-ul web www.springtime.ro si la sediul Organizatorului.

1.3. Participantii la Campania Promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulamentul Oficial").

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau completa prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa aducerea acestora la cunostinta publicului prin publicarea pe site-ul www.springtime.ro si prin afisarea la sediul Organizatorului.

2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

2.1. Campania promotionala se va desfasura in doua dintre restaurantele Organizatorului deschise la data adoptarii prezentului Regulament.

2.2. Campania promotionala se va desfasura in perioada 16 mai 2013 – 30 mai 2013 (denumita in continuare „Perioada Promotiei”), in conformitate cu programul de functionare al restaurantelor participante in promotie.

2.3. Restaurantele in care se desfasoara promotia sunt: - Springtime Victoriei, cu sediul in P-ta Victoriei, Bl. A6 Sector 1, Bucuresti. - Springtime Academiei, cu sediul in Str. Academiei Nr. 3-5 Sector 3, Bucuresti.

3. PRODUSELE PARTICIPANTE

3.1. Produsele participante in cadrul campaniei promotionale “Springcicleta” sunt toate meniurile existente in oferta Organizatorului în cele doua restaurante mentionate mai sus.

4. DREPTUL DE PARTICIPARE LA PROMOTIE SI MATERIALELE PROMOTIONALE FOLOSITE

4.1. Campania promotionala se adreseaza oricarui client Springtime care va achizitiona produse in Perioada Promotiei, si care indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament.

4.2. Poate participa la Campania promotionala orice persoana fizica cu domiciliul/resedinta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care in perioada campaniei promotionale achizitioneaza produse, in conditiile prezentului Regulament.

4.3. Nu au dreptul sa participe salariatii societatii SPRING PROD COM SRL, precum si ai agentiilor si firmelor implicate in organizarea si desfasurarea campaniei publicitare, promoterii, cat si rudele acestora de pana la gradul II (doi).

4.4. In desfasurarea acestei campanii promotionale, se folosesc materiale promotionale pe care Organizatorul le pune la dispozitia clientilor sai, dupa cum urmeaza: a) Taloane promotionale denumite in continuare, Taloane, continand urmatoarele informatii : - fata Talon: simbolul si denumirea campaniei promotionale in partea dreapta, iar in partea stanga casutele cu spatii goale pe care participantul trebuie sa le completeze cu datele sale personale.

5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

5.1. Acordarea Taloanelor:

5.1.1. Fiecare client Springtime, care indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament, va primi impreuna cu bonul fiscal emis la achizitionarea produselor, care atesta cumpararea a minim un meniu, si un talon de participare la Campania promotionala. Este obligatorie pastrarea bonului fiscal de catre clienti, acesta fiind necesar pentru validarea premiului.

5.1.2. Clientul intra in posesia unui Talon prin cumpararea unui meniu, iar inmanarea acestuia se va face de catre casierii restaurantului.

5.2. Desemnarea castigatorilor:

5.2.1. Castigatorii campaniei promotionale vor fi desemnati prin trageri la sorti saptamanale, desfasurate in fiecare dintre cele doua locatii participante la Promotie.

6. PREMIILE CAMPANIEI

6.1. Premiile campaniei constau în 8 biciclete DHS, modelul 2642.

6.2. Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul prezentei campanii este de 3880 RON, TVA inclus.

6.3. Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru premiile mentionate mai sus si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora.

6.4. Un participant nu poate castiga mai multe premii.

7. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

7.1. Prin participarea la aceasta Campanie promotionala "Springcicleta”, participantii sunt de acord cu includerea datelor lor personale in baza de date a Spring Prod Com SRL si folosirea acestor date in vederea primirii ocazionale de oferte si invitatii speciale la evenimente, din partea Organizatorului.

7.2. Organizatorul se angajeaza sa nu dezvaluie datele personale ale participantilor unei terte parti.

7.3. Participantilor la aceasta Promotie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Orice participant isi poate exercita aceste drepturi, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului.

7.4. Orice participant are dreptul de a cere, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului, excluderea din baza de date a acestuia. Organizatorul se obliga sa inceteze procesarea datelor personale ale petitionarului din momentul primirii unei astfel de cereri.

7.5. Organizatorul Campaniei "Springcicleta”, - Spring Prod Com SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6444 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal.

8. DISPOZITII FINALE

8.1. Prin participarea la Campania promotionala "Springcicleta”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

8.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau înceta oricând Campania promotionala, cu o instiintare prealabila a publicului prin publicare pe site-ul www.springtime.ro si/sau si la sediul Organizatorului, in urmatoarele situatii: a.) in caz de forta majora conform legislatiei in vigoare; b.) in cazul depistarii de activitati de frauda electronica, hacking sau inselatorii; c.) in cazul în care, din motive tehnice sau juridice nu se poate asigura desfasurarea regulamentara a Campaniei Promotionale.

8.3.1. Prin aducerea la cunostinta publicului a unei astfel de decizii, campania promotionala va inceta/se va suspenda de drept si nicio parte interesata nu va putea avea temei pentru a pretinde continuarea acesteia sau orice fel de despagubiri.

8.3.2. Încetarea sau suspendarea campaniei promotionale din motivele indicate mai sus, determina incetarea obligatiilor nascute in sarcina Organizatorului in raporturile cu participantii.

8.3.3. Organizatorul este îndreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de fraudare a campaniei, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea campaniei, inclusiv de a modifica procedura de desfasurare a campaniei.

8.4. Reclamatiile referitoare la desfasurarea campaniei promotionale se vor efectua in scris si se vor transmite la sediul Organizatorului, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, cu mentiunea “Campanie promotionala Springcicleta”, sau pe adresa de e-mail contact@springtime.ro. Reclamatiile vor putea fi formulate pe toata durata de desfasurare a campaniei promotionale precum si în termen de 10 zile de la încetarea acesteia. Reclamatiile transmise telefonic sau cu intarziere nu vor fi prelucrate.

8.5. In cazul in care o anumita prevedere a prezentului Regulament oficial este declarata nula, celelalte prevederi raman valabile/valide in masura in care pot produce efecte juridice chiar in absenta prevederilor declarate nule. In masura posibilului, conditiile anulate se inlocuiesc cu o alta reglementare rezonabila, valida juridic, care sa corespunda cat mai mult scopului prevederilor lipsite de validitate.

8.6. Orice eventual litigiu intre Organizator si participanti, va fi solutionat pe cale amiabila. Atunci cand acest lucru nu este posibil, partile se pot adresa instantelor judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

8.7. Prezentul Regulament a fost incheiat astazi, data autentificarii, in 3 (trei) exemplare originale.

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "Spring Snacks" desfasurat in restaurantele Springtime - Promotie incheiata

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

1.1. Organizatorul campaniei promotionale “Spring Snacks”, este SPRING PROD COM SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5 si identificata prin J40/9041/1994, (denumita in continuare „Organizatorul”).

1.2. Regulamentul Oficial al campaniei promotionale “ Spring Snacks” este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-ul web www.springtime.ro si la sediul Organizatorului.

1.3. Participantii la Campania Promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulamentul Oficial").

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau completa prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa aducerea acestora la cunostinta publicului prin publicarea pe site-ul www.springtime.ro si prin afisarea la sediul Organizatorului.

2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

2.1. Campania promotionala se va desfasura in toate restaurantele Organizatorului deschise la data adoptarii prezentului Regulament. Restaurantele Springtime Neptun si Springtime Costinesti nu participa la promotie.

2.2. Campania promotionala se va desfasura in perioada 17 iunie 2013 – 17 iulie 2013 (denumita in continuare „Perioada Promotiei”), in conformitate cu programul de functionare al restaurantelor participante in promotie.

3. PRODUSELE PARTICIPANTE

3.1. Produsele participante in cadrul campaniei promotionale “ Spring Snacks” sunt toate sortimentele din gama Spring Snacks existente in oferta Organizatorului in toate restaurantele participante la promotie.

4. DREPTUL DE PARTICIPARE LA PROMOTIE SI MATERIALELE PROMOTIONALE FOLOSITE

4.1. Campania promotionala se adreseaza oricarui client Springtime care va achizitiona produse din gama Spring Snacks (Mozzarella Sticks, Aripioare Pui, Kibbe, Spring Rolls Legume, Spring Rolls Cascaval, Spring Rolls Pui si Legume, Nuggets si Crispy San) in Perioada Campaniei Promotionale, si care indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament.

4.2. Poate participa la Campania promotionala orice persoana fizica cu domiciliul/resedinta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care in perioada campaniei promotionale achizitioneaza produse din gama Spring Snacks de la restaurantele Springtime participante la promotie, in conditiile prezentului Regulament.

4.3. Nu au dreptul sa participe salariatii societatii SPRING PROD COM SRL, precum si ai agentiilor si firmelor implicate in organizarea si desfasurarea campaniei publicitare, promoterii, cat si rudele acestora de pana la gradul III (trei).

4.4. In desfasurarea acestei campanii promotionale, se folosesc materiale promotionale pe care Organizatorul le pune la dispozitia clientilor sai, dupa cum urmeaza: a) Cupoanele promotionale denumite in continuare, Cupoane, cu doua componente, separate printr-o linie punctata de perfor, dupa cum urmeaza: - Cupon razuibil cu premii instant ce contine sloganul campaniei, imagini cu endorserii campaniei (Buzdugan si Morar) si o parte razuibila (spatiu dreptunghiular acoperit cu un strat argintiu sub care se poate gasi dupa razuire 1 premiu instant constand in produse din gama Spring Snacks). Cuponul razuibil poate fi folosit pana la data de 20 iulie 2013. - Cupon tombola cu spatii goale pe care participantul trebuie sa le completeze cu datele sale personale, datele de contact si sa semneze la final pentru a putea participa la tombola ce are drept premiu un scuter Rich Motors Mercury.

5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

5.1. Acordarea Cupoanelor:

5.1.1. Fiecare client Springtime, care indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament, va primi impreuna cu bonul fiscal emis la achizitionarea de produse, care atesta cumpararea a minim un produs din gama Spring Snacks din oferta Organizatorului, si un Cupon de participare la Campania Promotionala.

5.1.2. Clientul intra in posesia unui Cupon prin cumpararea unui produs din gama Spring Snacks, iar completarea acestuia (partea cu spatii libere) se va face de catre client. In momentul in care clientul a razuit cuponul si doreste sa intre in posesia premiului inscriptionat pe cupon, acesta trebuie sa predea casierului cuponul cu partea razuibila in momentul in care a primit premiul inscriptionat pe cupon.

5.1.3. Un client Springtime are dreptul de a participa la marea extragere cu un numar nelimitat de Cupoane.

5.2. Desemnarea castigatorilor:

5.2.1. Castigatorul scuterului va fi desemnat prin trageri la sorti efectuate la finalul campaniei si desfasurate intr-o locatie Springtime participanta la Campania Promotionala.

5.2.2. La tragerea la sorti vor participa reprezentantii S.C. SPRING PROD COM S.R.L.

5.2.3. Castigatorul va fi anuntat la adresa www.springtime.ro la data de 22.07.2013.

6. PREMIILE CAMPANIEI

6.1. In cadrul Campaniei Promotionale „Spring Snacks” vor fi acordate doua tipuri de premii, dupa cum urmeaza:

(i) premii instant aflate sub partea razuibila a cuponului (produse din gama Spring Snacks) ce se regasesc in oferta restaurantelor Springtime participante la Campania Promotionala. Acordarea cupoanelor este conditionata de achizitionarea unui produs din gama Spring Snacks. Premiile instant sunt inscriptionate sub zona razuibila in doua moduri, conform exemplificarii de mai jos:

„Ai castigat 1 portie Spring Rolls - cascaval (3 bucati)” sau „Cumpara un meniu Spring Burgers si primesti din partea casei "1 portie Crispy San (3 bucati)"

La fiecare achizitie a unui produs din gama Spring Snacks de catre participant, acesta trebuie sa primeasca un cupon de la casierii restaurantului. Participantul are obligatia sa solicite cuponul. Atunci cand un participant a obtinut cuponul campaniei, acesta poate intra in posesia premiului inscriptionat sub partea razuibila si poate introduce separat partea completabila in urna destinata campaniei Spring Snacks pentru a intra in cursa pentru marele premiu Spring Snacks, un scuter Rich Motors Mercury. Premiile pot fi ridicate doar din restaurantele participante la Campania Promotionala „Spring Snacks”.

(ii) marele premiu – 1 scuter Rich Motors Mercury acordat prin tragere la sorti - in afara de premiile instant aflate sub zona razuibila a cuponului, pe parcursul desfasurarii Campaniei Promotionale, un participant care a completat in totalitate Cuponul cu spatii libere (datele persoanale, datele de contact si semnatura) poate participa la marea extragere prin introducerea Cuponului completat in urna speciala destinata campaniei Spring Snacks (identificata prin imaginea endorserilor campaniei, Morar si Buzdugan) aflata in toate restaurantele participante la prezenta Campanie Promotionala. La extragere se va acorda marele premiu al campaniei, respectiv 1 scuter Rich Motors Mercury. Un participant poate castiga in cadrul acestei Campanii Promotionale mai multe premii instant. Premiile nu sunt tansmisibile catre alte persoane.

6.2. Marele premiu trebuie sa fie revendicat de catre castigator la adresa de e- mail: contact@springtime.ro, in termen de 10 zile de la data anuntarii castigatorului pe www.springtime.ro, in caz contrar castigatorul pierde orice drept asupra premiului.

6.3. Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul prezentei campanii este de 283725 RON, TVA inclus.

6.4. Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru premiile mentionate mai sus si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora.

7. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII, asa cum a fost modificat si republicat.

Orice obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.springtime.ro. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

(i) Organizatorul si partile implicate in aceasta Campanie nu isi asuma raspunderea pentru email-urile nelivrate datorita defectiunilor sau supraincarcarii retelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii aplicatiilor utilizate de participanti (soft si/sau hardware). 

(ii) Situatiile in care premiile nu sunt livrate ori inmanate castigatorilor ca urmare a unor date de identificare inexistente, false, nedescifrabile ori incorecte comunicate la inregistrare (completate pe Cupon).

(iii) Organizatorii sunt responsabili sa comunice gratuit conditiile de desfasurare si sa respecte prevederile Regulamentului, fara a suporta costuri determinate de actiunile ulterioare ale castigatorilor.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

9.1. Prin participarea la aceasta Campanie promotionala "Spring Snacks”, participantii sunt de acord cu includerea datelor lor personale in baza de date a Spring Prod Com SRL si folosirea acestor date in vederea primirii ocazionale de oferte si invitatii speciale la evenimente, din partea Organizatorului.

9.2. Organizatorul se angajeaza sa nu dezvaluie datele personale ale participantilor unei terte parti.

9.3. Participantilor la aceasta Promotie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Orice participant isi poate exercita aceste drepturi, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului.

9.4. Orice participant are dreptul de a cere, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului, excluderea din baza de date a acestuia. Organizatorul se obliga sa inceteze procesarea datelor personale ale petitionarului din momentul primirii unei astfel de cereri.

9.5. Organizatorul Campaniei "Spring Snacks”, - Spring Prod Com SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6444 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal.

10. DISPOZITII FINALE

10.1. Prin participarea la Campania promotionala "Spring Snacks”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

10.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau inceta oricand Campania promotionala, cu o instiintare prealabila a publicului prin publicare pe site-ul www.springtime.ro si/sau si la sediul Organizatorului, in urmatoarele situatii:

a.) in caz de forta majora conform legislatiei in vigoare;

b.) in cazul depistarii de activitati de frauda electronica, hacking sau inselatorii;

c.) in cazul in care, din motive tehnice sau juridice nu se poate asigura desfasurarea regulamentara a Campaniei Promotionale.

10.3.1. Prin aducerea la cunostinta publicului a unei astfel de decizii, campania promotionala va inceta/se va suspenda de drept si nicio parte interesata nu va putea avea temei pentru a pretinde continuarea acesteia sau orice fel de despagubiri.

10.3.2. Incetarea sau suspendarea campaniei promotionale din motivele indicate mai sus, determina incetarea obligatiilor nascute in sarcina Organizatorului in raporturile cu participantii.

10.3.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de fraudare a campaniei, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea campaniei, inclusiv de a modifica procedura de desfasurare a campaniei.

10.4. Reclamatiile referitoare la desfasurarea campaniei promotionale se vor efectua in scris si se vor transmite la sediul Organizatorului, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, cu mentiunea “ Spring Snacks”, sau pe adresa de e-mail contact@springtime.ro. Reclamatiile vor putea fi formulate pe toata durata de desfasurare a campaniei promotionale precum si in termen de 10 zile de la incetarea acesteia. Reclamatiile transmise telefonic sau cu intarziere nu vor fi prelucrate.

10.5. In cazul in care o anumita prevedere a prezentului Regulament oficial este declarata nula, celelalte prevederi raman valabile/valide in masura in care pot produce efecte juridice chiar in absenta prevederilor declarate nule. In masura posibilului, conditiile anulate se inlocuiesc cu o alta reglementare rezonabila, valida juridic, care sa corespunda cat mai mult scopului prevederilor lipsite de validitate.

10.6. Orice eventual litigiu intre Organizator si participanti, va fi solutionat pe cale amiabila. Atunci cand acest lucru nu este posibil, partile se pot adresa instantelor judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

10.7. Prezentul Regulament a fost incheiat astazi, data autentificarii, in 3 (trei) exemplare originale.

ORGANIZATOR SPRING PROD COM

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "Spring Snacks" desfasurat pe pagina de Facebook - Promotie incheiata

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale „Spring Snacks” este SPRING PROD COM SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5 si identificata prin J40/9041/1994, (denumita in continuare „Organizatorul”).

Regulamentul Oficial al campaniei promotionale “Spring Snacks” este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-ul web www.springtime.ro si la sediul Organizatorului.

Participantii la Campania Promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulamentul Oficial").

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala „Spring Snacks” se desfasoara in perioada: 05.07.2013, ora 10:00, inclusiv si se va incheia la data de 19.07.2013, ora 10:00.

SECTIUNEA 4. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cu varsta de peste 13 ani, (limita de varsta cand poti avea cont Facebook) cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in continuare „Participanti”).

Nu au dreptul sa participe salariatii societatii SPRING PROD COM SRL, precum si ai agentiilor si firmelor implicate in organizarea si desfasurarea campaniei publicitare, promoterii, cat si rudele acestora de pana la gradul III (trei).

Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoastere prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI

In cadrul campaniei promotionale „Spring Snacks” vor fi acordate 338 de premii, dupa cum urmeaza:

Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul prezentei campanii este de 3234 RON.

Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru premiile mentionate mai sus si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora.

SECTIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Pentru a participa la Campanie un participant trebuie sa acceseze pagina http://www.facebook.com/springtime.romania, sa devina fan, sa acceseze aplicatia si sa parcurga pasii acesteia.

Pasul 1 : Consta in alegerea de catre participant a uneia dintre cele 8 variante de produse afisate, fiecarui produs corespunzandu-i o strofa.

Pasul 2 : Consta in completarea de catre participant a spatiilor libere din strofa aleasa la Pasul 1 cu 2-3 cuvinte la alegerea acestuia.

Pasul 3 : Participantului i se afiseaza strofa compusa de el si afla daca a castigat unul dintre cele 336 de meniuri Springtime.

Pasul 4 : Pentru definitivarea inscrierii la concurs, participantul trebuie sa distribuie (sa dea “share”) strofa compusa de el pe pagina personala de Facebook in mod public (share-ul trebuie sa fie vizibil in mod public).

Pasul 5 : Pentru a se inscrie in cursa pentru premiile oferite la final de Campanie, participantul trebuie sa isi invite prietenii sa voteze strofa compusa de catre acesta. Pentru a-l putea vota, prietenii trebuie sa dea mai intai like paginii de Facebook Springtime, apoi like la postarea prietenului lor cu care s-a inscris in concurs. Premiile de final de Campanie constau in doua weekend-uri la mare ce vor fi acordate pe baza de vot. Castiga participantul ce a primit la strofa cele mai multe voturi si a respectat toti pasii concursului, precum si conditiile descrise in prezentul regulament.

SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDARE

Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

SECTIUNEA 9. PROCEDURA DE VALIDARE SI INMANARE A PREMIILOR

In cadrul campaniei promotionale “Spring Snacks” vor fi acordate 338 de premii.

Vor fi acordate 336 de premii constand in produse Spring Snacks prin intermediul unui soft online care va desemna direct castigatorii, iar celelalte 2 premii (2 weekend-uri la mare) vor fi acordate participantilor care primesc cele mai multe voturi din partea prietenilor la strofa compusa si distribuita prin intermediul aplicatiei.

Validarea va fi efectuata pe baza datelor personale pe care un participant le-a completat la inscrierea in Campanie.

Premiile constand in weekend-uri la mare trebuie sa fie revendicate de catre castigatori la adresa de e-mail: contact@springtime.ro, in termen de 10 zile de la data anuntarii castigatorilor pe pagina oficiala de Facebook apartinand Springtime, in caz contrar castigatorii pierd orice drept asupra premiului.

Un participant are dreptul sa castige mai multe premii, insa nu din aceeasi categorie (Maxim un premiu pe categorie. Exemplu: 1 portie Spring Snacks si un weekend la mare).

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

Prin urmare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii care incearca sa fraudeze prin orice fel de mijloace, precum si dreptul de a acorda premiile printr-un alt mecanism, comunicat oficial inainte de comunicarea castigatorilor.

SECTIUNEA 10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

Castigatorii concursului vor fi anuntati despre premiul castigat prin e-mail in termen de 5 (cinci) zile lucratoare, de la data validarii.

Daca persoanele declarate castigatoare nu raspund la e-mail timp de 3 (trei) zile lucratoare consecutiv atunci premiul va ramane la dispozitia Organizatorului.

In cazul celor doua weekend-uri la mare, premiile trebuie sa fie revendicate de catre castigatori la adresa de e-mail: contact@springtime.ro, in termen de 10 zile de la data anuntarii castigatorilor pe pagina oficiala de Facebook apartinand Springtime, in caz contrar castigatorii pierd orice drept asupra premiului.

SECTIUNEA 11. MINORII SI PERSOANELE FARA CAPACITATE JURIDICA

In cazul in care castigatorul unuia dintre Premii este minor (minim 13 ani) sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal. Acestia din urma trebuie sa dovedesca ca sunt parintii sau tutorii legali si vor semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv reprezentantului minorului, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acestea.

SECTIUNEA 12. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare – primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta Campanie.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

SECTIUNEA 13. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.springtime.ro si pe pagina aplicatiei. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

(i) Organizatorul si partile implicate in aceasta Campanie nu isi asuma raspunderea pentru email-urile nelivrate datorita defectiunilor sau supraincarcarii retelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii aplicatiilor utilizate de participanti (soft si/sau hardware). 

(ii) Situatiile in care premiile nu sunt livrate ori inmanate castigatorilor ca urmare a unor date de identificare inexistente, false, nedescifrabile ori incorecte comunicate la inregistrare.

(iii) Organizatorii sunt responsabili sa comunice gratuit conditiile de desfasurare si sa respecte prevederile Regulamentului, fara a suporta costuri determinate de actiunile ulterioare ale castigatorilor.

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare – primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta Campanie.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

SECTIUNEA 14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor in conformitate cu Legea 677/2001.

Prin participarea la campanie si completarea datelor personale pe taloanele participante, participantii isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a Organizatorului in vederea participarii la aceasta campanie si anuntarii castigatorilor.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele, prenumele si localitatea de resedinta, doar ale castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi facute publice conform legislatiei in vigoare.

Prin participarea la Campanie (accesarea aplicatiei), participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul participarii la acesta Campanie.

Anuntarea castigurilor poate fi un eveniment public. Participarea la Campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public si folosit in materiale publicitare de catre Organizatori fara niciun fel de plata aferenta.

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii accepta ca, in cazul in care vor castiga unul dintre Premii, numele, prenumele, localitatea de resedinta sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale tiparite, audio si video, in mod gratuit.

Castigatorii Campaniei vor putea semna si o declaratie scrisa in acest sens, conform celor solicitate de catre Organizatori.

Participantilor la campania promotionala „Spring Snacks” le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie(art. 15).

Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SPRING PROD COM SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea firmei, conform legislatiei fiscale in vigoare.

SECTIUNEA 15. FORTA MAJORA

Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 16. LITIGII

Orice eventual litigiu intre Organizator si participanti, va fi solutionat pe cale amiabila. Atunci cand acest lucru nu este posibil, partile se pot adresa instantelor judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa in Bucuresti, Str. Splaiul Independentei, Nr. 17, Bl. 101, Tronson 4, Parter, Sector 5, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii listei castigatorilor. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul Campaniei “Spring Snack” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe pagina de Facebook Springtime si pe www.springtime.ro.