Suntem alături de voi

alternate text

Pe perioada stării de urgență Springtime oferă reduceri speciale personalului implicat în menținerea ordinii și sănătății. A trecut o lună de la adoptarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, lună ce a fost marcată și de o parte a industriei Horeca prin implicarea în toate aspectele ce țin de susținerea autorităților. Pentru că nu există o metodă de a măsura implicarea într-o cauză comună, pentru că în aceste momente ne gândim mai degrabă la binele colectiv, lanțul de restaurante Springtime, din solidaritate pentru eroii din linia întâi, a decis să ofere un discount de 50% pentru personalul din categoriile – cadre medicale, armată, poliție, jandarmerie, pompieri. Reducerea se aplică la întreg meniul începând cu 6 aprilie 2020.

Restaurantele cu servire rapidă Springtime, sunt printre cele mai cunoscute în această categorie în România. Pe lângă preocuparea de a oferi întotdeauna produse de calitate clienților săi, Springtime s-a remarcat și prin eforturi continue de dezvoltare a gamei de produse pentru a reprezenta mai multe trenduri culinare și culturi, cu accent pe bucătăria libaneză.

“Ne-am dorit să ne arătăm sprijinul și recunoștința acelor reprezentanți ai autorităților care zilnic își manifestă grija pentru binele nostru. Nu este ușor să impui reguli atât de drastice de circulație sau să-ți dedici viața servirii semenilor tăi pe o durată deocamdată nederminată, fără să primești un semn că cineva remarcă aceste eforturi. Cu siguranță putem afirma că toți ne aducem contribuția într-un fel sau altul la bunul mers al vieții, chiar în condiții de pandemie, dar uneori o cafea caldă și un sandviș pot constitui un binemeritat moment de respiro.” a declarat Maissam Mrad – Managing Partner Springtime.

De altfel, Springtime pregătește o campanie dedicată exclusiv spitalelor și personalului medical din prima linie, alăturându-se prin acest demers numeroșilor operatori Horeca care își arată suportul în mod concret. Maissam Mrad a mai adăugat: “Este nevoie de curaj să fii în prima linie, iar Springtime se pune în ipostaza de a alimenta acest curaj cu ajutorul unor produse gătite rapid, care pot asigura energia pentru medicii și asistentele din spitalele din capitală. Considerăm că o astfel de criză poate fi depășită mai ușor atunci când ne unim resursele pentru o cauză comună, niciun efort nu e prea mic, nicio contribuție nu va trece drept nesemnificativă. Ne gândim de asemenea să menținem anumite campanii și după ce acest moment dificil va trece, pentru că am dovedit că uniți suntem mai eficienți, iar beneficiile se vor vedea la nivel de industrie.” Lanțul de restaurante Springtime sărbătorește 28 ani de activitate, fiind un business de referință în industria de profil. Încă de la deschidere s-a bucurat de popularitate în rândul consumatorilor, o contribuție majoră la această reputație fiind reinventarea permanentă prin rețete autentice și ambianța din localuri.

Sursa: https://www.horecainsight.ro/springtime-ofera-reduceri-speciale-personalului-implicat-in-mentinerea-ordinii-si-sanatatii/?fbclid=IwAR2YQMBxCKQulRkqyi2NRY1rd3Z-0-5zNeS9XrS6Pks-xDrG0KUXQgg