Despre Noi

Povestea Springtime

Povestea Springtime incepe cu primul restaurant, inaugurat in anul 1992 in Piata Victoriei, restaurant ce a primit din partea bucurestenilor o reactie mai mult decat pozitiva datorita conceptului, modului de servire si ambiantei deosebite. Diversitatea preparatelor si gustul desavarsit, au fost factori ce au facut din primul restaurant Springtime un deschizator de drumuri mult apreciat.

Dupa doar doi ani ne-am extins prin deschiderea altor locatii in diverse puncte de interes ale capitalei, iar in anul 1995 se inaugureaza primul restaurant Springtime pe litoralul Marii Negre, in statiunea Neptun, un „mega-restaurant”, in continuare cel mai mare de acest gen din Romania.

Am crescut frumos asa ca am sarbatorit primii 7 ani de existenta cu o premiera la fel de frumoasa: prima locatie Springtime in primul mall din Romania. Am continuat cu acelasi avant, iar in prezent ne mandrim cu cele 16 restaurante din Bucuresti, litoral si Ramnicu Valcea.

Ce da gust povestii noastre? In afara de ambianta din restaurante si de angajatii prietenosi, la succesul lantului au contribuit zecile de retete autentice si delicioase, majoritatea din bucataria internationala. Meniul s-a schimbat pe parcursul celor 26 de ani, dar ceea ce a ramas la fel este semnatura culinara Springtime, reprezentata de bucataria libaneza prin gama noastra deja celebra, Delicii Libaneze.

Alegem intotdeauna retete unice ce sunt preparate apoi numai cu ingrediente alese. Mai mult decat atat, zi de zi bucatarii Springtime testeaza retete noi pentru a crea gusturi surprinzatoare cu ingrediente proaspete si naturale. Drept dovada sta chiar meniul Springtime, o varietate impresionanta de produse proaspat preparate din care poti sa alegi mereu ceea ce iti place.

Povestea Springtime continua si iti multumim ca iei parte la ea!

Fresh Food

Fresh Food reprezinta etalonul Springtime dupa care ne coordonam intreaga activitate, un concept cu care ne mandrim si ne identificam. Astfel, am urmat indeaproape dorinta oamenilor de a manca proaspat, sanatos, gustos si in acelasi timp de a fi serviti impecabil, transformand toate aceste lucruri in filosofia Springtime. Diversitatea de produse proaspete, preparate dupa retete autentice, salatele Spring MIX pe care le poti combina dupa gustul tau, prepararea produselor la vedere si numai la comanda ta, reprezinta promisiunea Springtime.

Fresh Food